Bio-Oil Dengan Wajah Baru

0 Comments
Assalamualaikum & Hi!

Berita baik buat penggemar Bio-Oil, minyak pelbagai guna yang ajaib yang merupakan produk no 1 untuk merawat kesan parut dan regangan kulit di 24 buah negara termasuk Malaysia, kini ia datang dengan wajah baru. Lebih menarik, lebih segar, kontemporari dalam pembaharuan yang terkini.

Tapi korang jangan risau, walaupun packaging nya baru, tapi isi kandungan nya masih kekal sama seperti dulu. Masih mengekalkan campuran vitamin A dan E dan minyak tumbuhan semulajadi seperti Lavender, Kalendula, Rosemary dan Kamomil, dicampur bersama dengan ramuan unggul PurCellin Oil yang membantu membolehkan ramuan aktif mudah diserap masuk ke dalam kulit dengan sempurna tanpa meninggalkan kesan berminyak serta ketidakselesaan untuk penggunanya. Untuk pengetahuan kita semua, rumusan Bio-Oil dihasilkan dan diedarkan di seluruh dunia oleh Union-Swiss yang berpengkalan di Cape Town, Afrika Selatan. Dari dulu lagi Bio-Oil yang dah diuji secara klinikal, berkesan dalam mengurangkan kesan parut, regangan kulit dan tona kulit yang tidak sekata di bahagian muka dan jugak badan. Satu minyak untuk satu badan, best kan! Bonus point untuk yang nak kekal cantik, Bio-Oil mampu menyelesaikan masalah kulit seperti penuaan dan kulit kering.Packaging yang baru ini, masih mengekalkan warna putih dan oren, cuma tambahan nya, kini di kotak, dah disediakan dengan maklumat ringkas mengenai manfaat kegunaan Bio-Oil. Dengan reka bentuk yang baru ini juga, dapat menyerlahkan serta menonjolkan lagi keanggunan serta dapat menarik pengguna baru untuk menikmati kebaikan Bio-Oil ini. Pasti ramai yang akan jatuh cinta dengan Bio-Oil ini nanti.


Untuk yang mempunyai kulit sensitif, korang jangan rasa sedih dan kecewa, korang pun boleh guna Bio-Oil ini. Time pregnant pun boleh guna tau untuk hilangkan stretch marks, pigmentation dan macam-macam lagi. Serius berbaloi kalo ada sebotol dalam rumah.

Harga Bio-Oil di pasaran adalah RM34.95 (60ml), RM58.25 (125ml) dan RM79.45 (200ml) dan boleh didapati di farmasi, pasaraya di seluruh Malaysia.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari www.bio-oil.com

Love,You may also like

No comments:

Powered by Blogger.