Rindu Blog!

0 Comments
Assalamualaikum & Hi!

Ya Allah, tak tau nak cakap betapa rindunya nak berblogging, betapa rindunya nak jumpa kawan-kawan blogger, betapa rindunya nak stress karang entry. Haha!

yes yes, rindu nak melalut syok sendiri kat sini. lama dah tinggal blog, macam-macam yang jadi. Malas nak #throwback bagai, hope aku pelan pelan kayuh start balik merepek kat sini.

nah belanja gambaq budak chubby.


#WanitaPendamping dimana-mana. benda paling nak avoid, adalah bekerja dengan laki sendiri. Tapi dah rezeki, jangan ditolak. Moga lepas ni, ada berita baik yang diterima. Doakan kami.

Love,



You may also like

No comments:

Powered by Blogger.