Shopping Saat Akhir di Online Revolution Lazada

0 Comments
Assalamualaikum & Hi,

http://www.lazada.com.my/online-revolution/

Korang tahu tak, jika korang dah terlepas the BIGGEST ONLINE SALE masa 11.11 aritu, korang masih dapat lagi merasa shopping jualan murah ESOK, 12.12 sehinggalah 14.12. Bermacam-macam barangan yang on sale tau. Ai is tazabar nak duduk depan laptop, nak shopping!wuhuuu!


Lazada Malaysia telah membuka tirai Online Revolution bermula dari 11 November 2016 hingga 14 Disember ini, dengan bertemakan "Jenama Untuk Semua" (Brands for All). Penganjuran yang kelima sejak pelancarannya 2012, telah mempunyai penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55000 peniaga tempatan dan antarabangsa. Antara jenama yang turut serta pada tahun ini, termasuklah Drypers, L'Oreal, Nestle, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct dan banyak lagi.

Menurut Hans-Peter Ressel, Ketua Pegawai Eksekutif Lazada Malaysia, "Di Lazada Malaysia, kami komited untuk menawarkan rakyat Malaysia dengan akses kepada berjuta pilihan. 81% daripada para pengguna kami tinggal di luar Kuala Lumpur, dengan akses yang terhad kepada pusat beli-belah dan barangan berjenama yang berkualiti. “Online Revolution” 2016, yang bertemakan “Jenama untuk Semua” adalah bertujuan untuk memperdekat lagi jurang antara jenama dan pengguna." Tambah beliau, Lazada menawarkan tawaran tanpa tandingan, katalog dengan lebih daripada 7 juta produk merentasi 17 kategori, dari barangan dapur sehinggalah ke barangan kelengkapan diri.
Disamping promosi tawaran dari pelbagai jenama, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah menarik seperti penerbangan percuma dari AirAsia BIG, tawaran istimewa dari DiGi, Maxis, Domino's Malaysia, Caltex, HSBC, CIMB, TGV Cinemas dan Maybank semasa berlangsungnya "Online Revolution" 2016.


Aku pasti tidak akan melepaskan peluang untuk menikmati tawaran yang super menarik, ye lah kan, sale sehingga 95% kan, sape tak nak woiiii. Sementara menunggu tu, boleh lah cuba nasib main spin ni, kot2 boleh dapat extra diskaun kan kan.


bukan setakat ni je, ada lagi benda best dari Online Revolution 2016 ini.


uishhhh...aku memang dah menggila dah ni. awat banyak sangat benda menarik ini. memang esok konpem cheq duduk depan laptop ja ni. Dah cuti sama kan, memang tak mau pi mana-mana laaaa.

sementara nak tunggu esok, hampa boleh main games sat.


tunggu apa lagi, list cepat-cepat apa nak beli. Jangan menangis pulak kalo terlepas sale ini. THE BIGGEST ONLINE sales uollss.Happy Shopping!

Love,You may also like

No comments:

Powered by Blogger.