Mata cantik bak Permata dengan Bausch + Lomb Lacelle Diamond Daily

1 Comments
Assalamualaikum & Hi!

Untuk si pemakai cermin mata, kadang kala, nak juga bergaya dan tampil cantik tanpa cermin mata kan. Mencari contact lens yang sesuai, tambah pula yang jenis bercorak berwarna, kadang susah jugak. ada yang warna tidak sesuai ngan kulit lah, yang tidak sesuai dengan keadaan mata la, bermacam kriteria nak kena ambil kira.

Macam aku memang agak cerewat bab nak pilih contact lens. Sejak something happen kat mata dulu, aku macam agak serik nak beli contact lens yang jenis bulanan. memang go for yang daily, dah pakai boleh terus buang. tak payah nak pikir kena cuci elok selepas pakai dan cara nak simpan nya. nak pakai bukak yang baru, dah abis guna, boleh buang terus je.


10 Ogos 2016 yang lalu, Bausch + Lomb Malaysia memperkenalkan produk terbaru iaitu Lacelle Diamond Daily, cosmestic contact lens pakai harian. Perkenalan produk terbaru ini kesinambungan dari produk Bausch + Lomb Lacelle Jewel yang diperkenalkan pada tahun lepas.Direka khas untuk jadikan mata si pemakai cantik bersinar bak berlian. Corak yang unik, reka bentuk solitare-cut diamond, membolehkan mata si pemakai Lacelle Diamond Daily nampak bersinar sinar, dan pasti dapat mengubah penampilan mereka tampak lebih menawan. Ia bukan sekadar contact lens biasa, dijadikan sangat selamat dipakai, dan Bausch + Lomb sangat menitikberatkan kualiti keselamatan semasa penghasilan produk ini. Lacelle Diamond Daily dibuat untuk memudahkan si pemakai memakainya tanpa perlu bersusah payah untuk mencuci mahupun menyimpan lens ini. Setiap hari boleh menggunakan contact lens yang bersih dan baru.

Didatangkan dengan tiga jenis warna berbeza dan memberi impak yang berbeza pada si pemakai.


Aqua Glacier - "Alluring aqua sheen of glacier that reflects a fun, approachable and refreshing personality."

Champagne Brown - "Instantly light up your face with dazzling gorgeous brown. Provides a natural classy demure look."

Pink Rose - "For eyes with a scintillating sheen that is distinctively feminine. Pink Rose is a classic symbol of grace and gentleness."

memakai warna Champagne Brown

Setelah mencuba Lacelle Diamond Daily, aku sangat suka akan contact lens ini. Mata nampak lebih bersinar dan besar, sebab ia bersize 13mm diameter. Mata pun tak kering walaupun memakainya lebih dari 8 jam. Walaupun berada di dalam bilik air-con pun, mata tak kering dan sakit. Senang dipakai dan senang jugak nak buang. Even muka tanpa mekap pun, mata jadi penyelamat, nampak bersinar-sinar bak permata.


Harga Bausch + Lomb Lacelle Diamond Daily RM42 untuk 10 keping, RM110 untuk 30 keping. Boleh didapati di mana mana kedai optical di seluruh Malaysia.

Untuk info lanjut, boleh layari


PR for Bausch + Lomb: EverQuest
Love,


You may also like

1 comment:

Powered by Blogger.