Daging Merah Loqstaq, Mutiara Damansara

0 Comments
Assalamualaikum & Hi!!

Dah ramai sangat duk sebut, sedap sedap. nah, pi dah makan kedai ini. Aku tak pi yang kat Penchala, pasai susah parking, pastu sebab nak pi The Curve sama, pi yang dekat tu ja, cawangan Mutiara Damansara.


Kedai dia senang ja nak cari, sila waze. hehe.



Kedai simple sungguh, tak payah nak deco teruk-teruk. Takat ada kaunter ngan meja makan. Depan kedai bukak khemah dah serupa macam nak kenduri.


Haruslah amik set Nasi Daging Merah, sebab nak rasa daging merah yang orang duk kata sedap tu. yang tak makan daging, boleh order ayam. kira ada gak la pilihan lain.




Rasa dia, memang sedap oiii. aku ni dah la sejenis cerewet bab-bab daging ini. daging liat ja, aku reject, daging rasa lain sikit pun aku reject. Tapi yang ini, memang thumbs up aku bagi. Daging lembut, cukup rasa, kena ngan kuah gulai ngan air asam. nahai, jilat jari tau!


harga murah gila, siap ayaq free. ada pilihan tiga jenis air : Sarsi, Laici/Air Kosong (aku lupa! adoi) & Bandung. Kalo time tengah-tengah bulan, memang sesuai arr makan sini. Jimat banyak duit. hehe. makan pun puas hati.


Nak repeat makan sini lagi, itu dah pasti. patut lah ramai yang suka datang kedai ini. super delicious cheap meal. i like!

Love,



You may also like

No comments:

Powered by Blogger.