Cermin Mata Murah di Glassesshop.com

3 Comments
Assalamualaikum & Hi!!

Zaman sekarang, dah tidak perlu bersusah payah nak ke kedai cermin mata untuk buat yang baru. Boleh order je kat online. pastu tunggu la ia sampai kat rumah. Jimat banyak masa dan tenaga tau!


Glassesshop menawarkan pelbagai jenis cermin mata dari cermin mata hitam bergaya hinggalah ke cermin mata prescription dengan harga yang sangat murah.



terdapat banyak pilihan disini, hanya perlu pilih dan bayar. Kemudian akan diposkan pada kita. Jika berminat nak buat prescription glasses, dicadangkan bagi detail power mata, rabun dan segalanya pada mereka.

bulan lepas, aku ada beli dua cermin mata dari Glassesshop dan boleh dikatakan sangat rambang mata nak pilih tau. Banyak sangat glasses yang cantik dan menarik. kalau dapat grab semua macam best je. haha! berangan.

so, ini lah yang aku order aritu.


satu bentuk bulat, konon konon ikut trend okeh dan satu lagi petak. Macam dah lama tak pakai cermin mata bentuk nak petak petak sikit.


benda paling aku puas hati ialah, walaupun ia datang dari jauh, oversea sana nun tapi keadaan cermin mata aku sampai dengan selamatnya tanpa sebarang calar mahupun rosak. Kedua duanya diletakkan di dalam bekas yang tidak mudah pecah serta diberikan kain untuk secure kan cermin mata dan untuk lap kannya.


cantik kan cermin mata aku ini. Menggunakan cermin yang berkualiti tinggi, nampak terang dan jelas bila memakainya.



overal sangat puas hati dengan Glassesshop. Cermin mata sangat cantik plus detail yang aku bagi aritu, semua dilaksanakan dengan elok. power semua cukup. both cermin mata terletak elok di hidung, tak ada rasa pelik bila memakainya, malah aku rasa macam stylo mylo pulak. hehe.

untuk pembaca lyzafisol.com, ada berita baik. dengan setiap pembelian di Glassesshop, korang boleh guna code GSHOT50 untuk dapatkan diskaun sebanyak 50%. berbaloi baloi weh, dah la murah pastu ada diskaun lagi, bertambah murah.

cepat grab sekarang dan belilah di Glassesshop.com.

(^_^)v




You may also like

3 comments:

  1. wah cantik spek kak. blogwalking kak. :)

    ReplyDelete
  2. nak order tapi taktau cara pembyaran :(

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..cermin mata yang murah dan canggih seperti boleh membaca data di LENS ?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.