Assalamualaikum & Hi!!


Dua minggu lepas Lyza dijemput untuk menghadiri Soft Launch IQ Studio.my yang bertempat di Hulu Langat. Studio yang cantik dan selesa ini sangat la sesuai untuk mereka yang ingin datang ambil gambar bersama insan tersayang, tidak kira la gambar berdua dengan suami or keluarga mahupun rakan-rakan.









berjalan-jalan di dalam studio ini sambil tengok hasil dari IQ Studio ini, seriously aku suka dengan sentuhan dan hasil gambar diaorang. sangat la cantik dan memuaskan hati especially gambar yang api tu (tengok kat gambar atas ini). aku sangat terpukau okeh dengan hasil gambar api tu. superb! dan tak silap Lyza, gambar ini memenangi satu contest anjuran Air Asia. memang patut pun menang. Tahniah IQ Studio.

mengambil gambar di studio, ni experience Lyza yang kedua, sebelum ini pernah dengan Clinique Private Photoshoot, beberapa bulan lepas. Walaupun ni kali kedua, Lyza tetap kekok dan masih keras kong nak bergaya depan kamera. tak reti aih nak posing posing ini. Alhamdulillah berkat bantuan dari photographer serta staff IQ Studio yang sangat friendly tu, dapat bantu Lyza posing ala ala model gitu.



tengoklah hasil nya. MasyaAllah, terasa diri sangat cantik. haha. hasil dari tangkap tangkap photographer IQ Studio. sangat puas hati dan happy sangat-sangat bila tengok gambar sendiri. rasa berbaloi sangat sampai rasa nak repeat lagi amik gambar kat sini, tapi kali ini dengan husband pulak.


kami the #AjlaaGegirls dan #AjlaaBabies


korang tengok ni pun mesti rasa nak ambil gambar jugak kan.


Dengan Ira, wife owner IQ Studio. Sekali lagi, Tahniah atas pembukaan IQ Studio. semoga semakin success. InsyaAllah memang akan repeat ambil gambar lagi kat sini.

ni ada promotion best dari IQ Studio.



promotion yang sangat best dan berbaloi untuk di grab. Jangan lepaskan peluang dan pergi lah ke IQ Studio untuk rakamkan detik terindah hidup korang.

IQ Studio & IQ Print Shop
No 37-1 (1st Floor) Jln Seri Mas 1,
Tmn Seri Mas, 43100, Hulu Langat, Selangor
010-7607211 / 012-4300430


(^_^)v


Assalamualaikum & Hi!!!

First of all, nak wish, Happy 4th Anniversary Hermo!!!


Sempena anniversary, Hermo telah mengadakan super duper deal a.k.a SALES!!!! yang best giler..hohoho..it's time to shopping for new makeup and skincare..yeehaaaa!!

meh nak cerita apa yang best nya Hermo 612 Sales ini
- sales up to 90% diskaun..banyak tu!
- limited beauty goodie bag macam kat gambar atas ini. japgi aku share ape isi dalamnya eh
- ada barang yang harga nya serendah RM1
- best selling item X-OMO zone, dijual dengan harga yang rendah dari normal price
- Prize draw up to RM50,000
- Grab Voucher up to RM1,000,000 [ grab voucher NOW and SAVE MORE in 612]
- dan banyak lagi sales menarik yang tak dapat nak share kat sini.


aku dah tengok tengok few items, dan ready nak shopping beli. korang bila lagi? gi cepat cepat tengok items apa nak beli, click LINK ini, masuk je 12hb June, boleh terus checkout. Hermo612 Sales berlangsung sehingga 18hb June 2016.

Let's Shopping for Raya!

(^_^)v


Nak kulit cantik dan cerah menjelang Syawal tahun ni? 

Jangan risau, masih sempat lagi. Dengan hashtag #sempatlaginakcantik #sempatlaginakputih oleh Zenia Beauty, Syarikat pengeluar supplement kecantikan terutamanya yang mahu memutihkan kulit serta mencantikkan kulit dari dalam, sekarang ini sedang mengadakan RAMADHAN SALE Zenia Beauty bermula dari hari ini sehingga terjual 100 botol unit setiap satu sahaja. Dengan setiap pembelian 2 botol Transgluta/Transbella atau Combo Zenia Collagen anda akan menerima Sampul Duit Raya Zenia Beauty FREE sebanyak 10 keping! Berikut ialah senarai harga promosi untuk Transgluta, Transbella dan Zenia Collagen.


SENARAI HARGA PRODUK ZENIA BEAUTY SEMPENA RAMADHAN SALE 2016

2 Transgluta = RM120.00 (Previous promo price RM70.00/bottle) Jimat RM20.00
2 Transbella = RM130.00 (Previous promo price RM80.00/bottle) Jimat RM30.00
1 Transgluta + 1 Transbella = RM125.00 (Jimat RM25.00)
Zenia Collagen = RM80.00 (Original Pirce RM150.00) Jimat RM70.00
Zenia Collagen + Transgluta = RM150.00 (Jimat RM70.00)
Zenia Collagen + Transbella = RM155.00 (Jimat RM75.00)

*FREE POSTAGE for Zenia Combo only. For Transbella/Trangluta price excluded postage

Untuk melihat testimonial dari pengguna product Zenia Beauty yang semakin cantik, putih dan berseri-seri boleh check di Instagram mereka iaitu @Transgluta. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila WhatsApp ke 012-9184042 (Suraya) sekarang. Jom cantik dan gebu menjelang Syawal. Baru semangat nak raya. Heeeeeeee.

(^_^)v

 
Assalamualaikum & Hi!!

Zaman sekarang, dah tidak perlu bersusah payah nak ke kedai cermin mata untuk buat yang baru. Boleh order je kat online. pastu tunggu la ia sampai kat rumah. Jimat banyak masa dan tenaga tau!


Glassesshop menawarkan pelbagai jenis cermin mata dari cermin mata hitam bergaya hinggalah ke cermin mata prescription dengan harga yang sangat murah.



terdapat banyak pilihan disini, hanya perlu pilih dan bayar. Kemudian akan diposkan pada kita. Jika berminat nak buat prescription glasses, dicadangkan bagi detail power mata, rabun dan segalanya pada mereka.

bulan lepas, aku ada beli dua cermin mata dari Glassesshop dan boleh dikatakan sangat rambang mata nak pilih tau. Banyak sangat glasses yang cantik dan menarik. kalau dapat grab semua macam best je. haha! berangan.

so, ini lah yang aku order aritu.


satu bentuk bulat, konon konon ikut trend okeh dan satu lagi petak. Macam dah lama tak pakai cermin mata bentuk nak petak petak sikit.


benda paling aku puas hati ialah, walaupun ia datang dari jauh, oversea sana nun tapi keadaan cermin mata aku sampai dengan selamatnya tanpa sebarang calar mahupun rosak. Kedua duanya diletakkan di dalam bekas yang tidak mudah pecah serta diberikan kain untuk secure kan cermin mata dan untuk lap kannya.


cantik kan cermin mata aku ini. Menggunakan cermin yang berkualiti tinggi, nampak terang dan jelas bila memakainya.



overal sangat puas hati dengan Glassesshop. Cermin mata sangat cantik plus detail yang aku bagi aritu, semua dilaksanakan dengan elok. power semua cukup. both cermin mata terletak elok di hidung, tak ada rasa pelik bila memakainya, malah aku rasa macam stylo mylo pulak. hehe.

untuk pembaca lyzafisol.com, ada berita baik. dengan setiap pembelian di Glassesshop, korang boleh guna code GSHOT50 untuk dapatkan diskaun sebanyak 50%. berbaloi baloi weh, dah la murah pastu ada diskaun lagi, bertambah murah.

cepat grab sekarang dan belilah di Glassesshop.com.

(^_^)v


Powered by Blogger.