Suprise Birthday untuk Illy Ariffin dan SyafiqahXOXO di Pretz N' Beanz, Bangsar

3 Comments
Assalamualaikum & Hi!!


Ayna Jalal, mastermind untuk project Surprise Birthday celebration untuk Illy Ariffin & SyafiqahXOXO, tapi last last tak jadi surprise untuk Pika, sebab dia dah tau segala plan kitaorang. haha. takpe pika, berjaya jugak buat buat surprise ye. hehe.

sejak pertemuan di Ajlaa Village, persahabatan yang dibina, tiada kata yang aku mampu ucapkan, hanya bersyukur pada Allah atas pertemuan ini. makin hari makin rapat sehingga rasa macam adik beradik pun ye gak. hehe. always happy with them. *LOVE



Pretz N' Beanz dipilih sebagai lokasi birthday celebration kami sebab situ antara tempat yang strategik untuk buat event macam ini. boleh bersantai sambil borak borak. cafe yang sangat selesa dan cozy, memang sangat sesuai untuk spend time dengan family mahupun kawan kawan. dulu, aku pernah review Pretz N' Beanz kat Solaris Mont Kiara, tapi kali ini, pergi makan pulak kat outlet baru buka di Bangsar. As usual, makanan yang disediakan memang sedap, especially pretzel. susah nak jumpa pretzel sesedap ni. yummeh! tapi tak best nya sini, parking susah. *nangis. but its ok, parking je la kat Bangsar Village tu.

muka muka sampai awal, sempat wefie

sesampai je, Lyz paksa tiup belon. haish, semput ahkak ni dik. sempat tiup belon dengan susun topi, baru je sampai kek, Illy pun sampai. adoi, terpaksa surprise tanpa complete susun betul betul. hehe. Sebelum tu puas suruh Ayna pusing jauh jauh bawak Illy, sebab nak makesure sempat setup, tapi tak sempat jugak. but, yang penting, berjaya buat Illy surprise. yeay!!! mission accomplished!!


Happy Birthday Illy dan Pika!! Semoga panjang umur, sentiasa dimurahkan rezeki, sentiasa bahagia dan doa kita pada awak dan awak, semoga urusan korang dipermudahkan. aminnnnnnn.

sibuk pika meng'order' ye

meh la tengok apa makanan yang kami order hari tu.

Dari kiri ikut putaran jam : Parmesan Cheese Pretzel RM8.05, Original RM5.20, Basil Cheese Pretzel RM8.05, Cinnamon Sugar Pretzel RM6.90 dan Sesame Sugar Pretzel RM6.90



closeup sikit.



Filled Pretzels in Sweet Potato RM11.55
 All Day Breakfast Menu yang kami order ialah :

Champignon Baked Egg RM19.70

Continental Breakfast RM15.80

nak makan berat berat sikit, ada pizza dan pasta!

Pepperoni Beef Pizza RM25.55

Chicken Hawaiian Pizza RM24.35

Grilled Fish with Creamy Sauce RM26.50


Bolognese Chicken Spaghetti RM18


Green Mint Mocha, RM13.90

gelagat yang dicapture. kalau dah nama blogger, tak sah kalo camera tak makan dulu.




seperti biasa berborak, gelak, amik gambar adalah benda wajib yang kami buat bila berjumpa.




Dengan Mini Sabby, Marissa

Mini Illy, Sofea


walaupun hanya jumpa beberapa jam je, tapi memori tetap kekal selamanya. ok lah, korang jangan lupa datang ke Pretz N' Beanz, Bangsar. nikmati Pretzel tersedap di Malaysia.


last but not least, tonton lah video khas dari Ayue Idris.



(^_^)v




You may also like

3 comments:

  1. yeahhhh sy komen dlu!! hahahha alaaahaiii comel nye yg tangan si SOPIA trmasuk kat pingang pasta tu HAHAHAHHAHA rs nk geget tgn bkn pasta hahahhaa

    ReplyDelete
  2. Eh, ade tgn sofea lah kat spaghetti tu, hehehe =P Love u too dear Alyza, makcik muka innocent & suci sgt xD

    ReplyDelete
  3. kemain sofea sempat lagi ootd haha <3 alyza, seronok sangat dapat jumpa haritu.. terima kasih tau tolong setup tip belon and everything. Tak sabar nak jumpa lagi hujung bulan ni hehehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.