Jimat Poket dengan Voucher Makanan dari Worthy Book F&B Edition 2015/2016

0 Comments

Terdapat 180 vouchers yang dapat digunakan di lebih 100 Mall di Malaysia ini, Worthy Book memberikan penjimatan sebanyak RM3,000 dari segi freebies dan jugak diskaun. banyak kan!


Worthy Book adalah merupakan buku yang mengandungi pelbagai jenis kupon diskaun dan promosi untuk makanan dan minuman. restoran yang amik bahagian, boleh kata semua yang terkenal jugak. so memang best la dapat guna buku kupon ni sambil menikmati hidangan yang lazat.


jom tengok apa yang menarik dalam buku kupon Worthy Book F&B Edition 2015/2016.banyak yang best best kan. aku dah siap guna dah pun. pergi makan kat Sushi Tei, dapat makan sashimi free weh. cara nak guna, korang gunting dan tunjukkan kat kaunter semasa pembayaran. terus akan dapat deduction kat bill. for info, satu voucher boleh guna sekali je.aku suka Worthy Book ni sebab boleh jimat poket. boleh bawak kemana saja sebab buku nya kecik je. nak guna, boleh terus kerat dan guna. mudah sangat. memang selalu letak je dalam handbag.


berita baik, nak dapat extra voucher kan, korang boleh join aktiviti ni. Post photo dengan Worthy Book, introduce kawan untuk membeli dan tunjukkan cara korang menggunakan Worthy Book then last sekali, emailkan ke info@worthybook.my untuk dapat lagi extra 10 voucher. korang boleh pilih voucher apa yang korang nak.

Worthy Book Ladies Edition 2015/2016 ini boleh didapati di mana mana bookstores seperti MPH, Popular, Times dan banyak lagi dengan harga RM29.90.

untuk info lanjut, boleh la ke


(^_^)v
You may also like

No comments:

Powered by Blogger.