Review : Kurangkan Bau Badan & Kaki dengan IRIS STYLE 699 BODY ODOURLESS

0 Comments

Bau badan yang tengik. angkat tangan je, sebatu dah bau. pastu kaki plak yang masam. buka kasut je dah bau seharum semerbak. cik ti lalu pun boleh pengsan. memang mengundang ketidakselesaan kita, malah yang dekat ngan kita pun tak selesa. kena tutup hidung selalu takpun kena tahan nafas. bau nya, MasyaAllah, cheq boleh pengsan.


untuk penyelesaian, aku nak suggest kan kat korang guna IRIS STYLE 699 BODY ODOURLESS. Dijamin hilang bau badan, hilang bau kaki. takde dah bau tengik masam semua tu. dah bleh say bye bye bye.


diperbuat dari bahan-bahan : air suling, kalsium sulfat & natrium klorida yang terdapat di dalam LAUT MATI, mampu menghapuskan toksin yang menjadi punca bau badan.

dengan menggunakan prinsip fizik, semburan cecair IRIS STYLE 699 BODY ODOURLESS menyejat 0.4 kali lebih cepat dari air biasa dan meninggalkan lapisan nipis gabungan garam dan mineral pada kulit. lapisan ni bertindak sebagai protector pada bakteria dari hidup or bersentuhan dengan kulit kita. kiranya ia akan menghindar bakteria dari menghasilkan bau yang kurang menyenangkan tu la.

dengan IRIS STYLE 699 BODY ODOURLESS, ia bukan mampu hilangkan bau ketiak dan kaki, malah boleh merawat luka/penyakit kecil seperti ruam, bengkak, kaki makan air & gigitan seranga dengan hanya sembur ke tempat luka/penyakit.


setelah beberapa lama menggunakan IRIS STYLE 699 BODY ODOURLESS ni, aku sangat berpuas hati dan kini tiada lagi bau yang tak best tu. tengik masam semua dah tak ada. selesa pun ia jugak, sebab ia cepat menyejat. tak perlu nak menunggu lama untuk ia kering.sebotol IRIS STYLE 699 BODY ODOURLESS hanya berharga RM49, boleh la contact Sazmi Selamat di no 010-5084699. serius berbaloi beli dan pakai. boleh tahan lama. tak percaya, contact la Sazmi sekarang, dapatkan sendiri dan cuba.


(^_^)v
You may also like

No comments:

Powered by Blogger.