Review : Mary Kay Limited Edition Beauty That Counts NouriShine Plus Lip Gloss

1 Comments

Assalamualaikum & Hi!



Ohhh lihatlah...koleksi terbaru dari Mary Kay yang sangat la menariksss...the New limited edition Beauty That Counts NouriShine Plus Lip Gloss yang didatangkan dengan dua warna, Create Change dan In Harmony...koleksi ini dilancarkan sempena dengan tradisi memberi Mary Kay yang telah lama dilakukan dari tahun 2008...



Mary Kay telah membantu mengubah hidup wanita dan kanak-kanak yang memerlukan bantuan di seluruh dunia dengan program Beauty That Counts ni...dengan kehadiran dua lip gloss terbaru ni, wanita di luar sana dapatlah memakai lip gloss yang super duper cantik dan limited edition ni sambil membantu dan memberi kepada wanita dan kanak-kanak yang memerlukan bantuan...

"Mary Kay Malaysia is proud to support HOPE Malaysia and Suriana Welfare Society, in its efforts to empower underprivileged children to break the cycle of poverty through quality education, positively transforming their lives and the lives of the community around."

Mary Kay Ash berkata “Before you ever receive the wonderful treasures of a happy life, you must first give. Give of yourself. Be of service to others. Only what you give can be multiplied back into your own life.”

Dari 16 May 2015 sehingga lah 15 Julai 2015, setiap pembelian NEW Limited Edition Beauty That Counts NouriShine Lip Gloss ni, RM3 akan didermakan pada mereka yang memerlukan...so sambil shopping sambil memberi..kan best tu..

Kiri : In Harmony, Kanan : Create Change

Limited Edition Beauty That Counts NouriShine Plus Lip Gloss ni sangat la sedap bila dah pakai...aku dah jatuh cinta dengan kedua-dua lip gloss ni...bila pakai, terus rasa moisture sangat bibir ku..ini adalah sebab Lip Gloss ni dicipta untuk memberi instant boost of moisture to your lips..tambahan pula, ia diperbuat dari antioxidant-rich complex of vitamins dan minerals...lagi la buat ia best dan sangat berbaloi untuk dimiliki...harga nya hanya RM58 sahaja...boleh di beli dengan menghubungi Mary Kay Consultant terdekat anda...

Kiri : Memakai warna In Harmony, Kanan : Memakai warna Create Change

Sambil membeli sambil menderma, setiap pembelian lip gloss ni, RM3 akan didermakan...so, ape tunggu lagi, dapatkan sekarang!

(^_^)v

Love,
Alyza Fisol



You may also like

1 comment:

  1. tak pernah pakai produk mary kay. lipstik tu lawa..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.