Tips Berbelanja dengan Shopback Malaysia

3 Comments

Assalamualaikum & Hi!!!

Sejak kebelakangan ini semua barang naik harga kan? Biasalah hidup di bandar memang kita akan mengalami kos taraf hidup yang tinggi lebih-lebih lagi perbelanjaan petrol, tol dan parking sehari-hari. Oleh yang demikian, trens online shopping seakan-akan lebih sebati sejak kebelakangan ini dan hari ini kita boleh lihat hampir semua produk boleh dibeli melalui pembelian secara online. Pakaian, kasut, beg, makanan, you name it. Semua boleh dibeli secara online!


Walaupun pembelian secara online memberikan penjimatan yang lebih kepada para pengguna terutama daripada segi:
- Penjimatan wang ringgit (petrol, tol dan parking)
- Penjimatan masa

Kini terdapat lagi satu laman web yang benar-benar memberikan penjimatan serta anda juga berpeluang meraih cashback atau ganjaran wang. 


Pernah dengar mengenai Shopback? Shopback Malaysia merupakan the biggest affiliated platform yang baru sahaja memasuki pasaran di Malaysia. Apa yang dimaksudkan dengan affiliated platform adalah laman web ini bekerjasama dengan e-commerce players yang lain seperti luxola, expedia, apple dan lain-lain. Atau dengan bahasa yang lebih mudah, anda boleh membuat membeli produk apple di laman web Shopback Malaysia. Buat pembelian seperti biasa dan anda akan menerima ganjaran cashback ke akaun Shopback anda dalam masa 3 hari bekerja. 


Bukan sahaja menjimatkan wang ringgit dan masa anda, dengan berbelanja melalui shopback juga memberikan anda ganjaran cashback yang lumayan. There’s no harm to try right? So kalau anda ingin nikmati ganjaran cashback ini, apa kata anda layari laman web Shopback sekarang juga dan buat pembelian pertama anda. Selamat mencuba!


(^_^)v
You may also like

3 comments:

Powered by Blogger.