Perfume Untuk Hantaran Kahwin yang Murah

8 Comments

Assalamualaikum & Hi!!!

bila bab mencari barang hantaran...perfumes mesti menjadi salah satu feberet bakal pengantin untuk letak kat dulang hantaran nanti kan...kalo boleh, mesti nak perfume set yang datang dengan benda lain...so nampak la meriah kat dulang tu kan, dari letak sebotol je perfume...

hasil pertama dariku

aku nak share lah kat sini yang aku baru mula menjinakkan diri membuat custom made perfume hantaran...lama dah teringin nak buat, sebab syok je tengok yang display kat kaunter shopping mall...so decide la nak buat sendiri...boleh ikut suka nak bubuh ape ape pun kat set tu kan...

so, korang, kalo ade adik beradik, sedara mara dan kawan kawan yang nak kawin, boleh suh depa mai tempah perfume hantaran kahwin kat aku...harga, aku bagi harga kasih sayang muah muah muah punya...boleh decide sendiri nak buh barang apa kat set perfume tu...aku buat ikut kehendak korang yeee...

kalo tak minat yang custom made or nak yang boleh buat bagi hadiah kat orang tersayang...ade perfume set yang macam ni jugak...






nak brand apa, habaq ja naaaaa...kita akan order dari US...nampak tak tu, amik dari US tauuuu...ai is tak main perfume tipu tipu...ai is jual perfume original sajooo...

nak order, boleh la contact aku kat no 0133119641 (whatsapp/msg only) ataupun bleh email ke pretty.scentses@yahoo.com...

jangan lupa, jemput singgah sekali page PRETTY SCENTSES yeeeeee...

happy weekend uollsss!!! (^_^)v




You may also like

8 comments:

  1. suka sangat custom made.. :) saya pun kalau nak bagi hadiah pun suka beli balut sendiri. Senang. Jimat. :)

    Jemput mai..


    Tak tahu apa tu edisiblog?

    http://romtimstenum.blogspot.com/2014/09/mudah-blogwalking-dengan-edisiblog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. best custom made sebab bleh susun ikut suka kita, takde terikat ngan ape2 kan.. :)

      Delete
    2. maaf bertanya.. boleh tahu nama plastic untuk bungkus perfume tue?? sye ngat nak custom made perfume untuk hantaran sye.. tq..

      Delete
  2. ai is tak main perfume tipu tipu hahaha.. torbaik..
    ai is tak ada calon lagi.. kkekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dah ada calon, calling2 aii untuk order k...hehe :D

      Delete
  3. wahhh .... kita suka perfume <3
    http://www.unlimitedbeautysecret.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita...suka sangat perfume ni... :)

      Delete
  4. Penulisan entry yang menarik dan blog yang kemas.if you dont mind, our green warriors really need your support. Do click the link below and support us.

    http://ridoma.blogspot.com/2014/09/todays-youth-is-tomorrows-future.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.