New Year 2014 Giveaway

3 Comments

Assalamualaikum & Hi!!!

Happy New Year!!!

apa azam tahun baru korang erkkk???mine??hmmm...meneruskan azam 2013 dengan lebih jayanya...hehe...tak nak create yang baru sebab yang 2013 nye pun dah cukup besar...

sempena tahun baru plus my birthday month...aiii nak buat giveaway untuk uollllssss...

meh la join...buat few simple steps je...aku takde nya nak susahkan korang buat entry ke ape ke...just click click je...thats it...
hadiah hadiah nya adalah :


4 x Body Natur Hair Removal Wax Strips


Ginvera Whitening Marvel Gel Dead Skin & Blackhead Remover; and Ginvera Intensive Whitening Serum


Enchanteur Moisture Silk Aloe Vera & Olive Butter; Enchanteur Beautiful Roll on Deodorant; and Enchanteur Extra Whitening Body Lotion


Bio-essence Bird's Nest Nutri-Collagen & Whitening Advancer

menarik tak uolllsssss....

aku mencari 4 orang pemenang yang bertuah untuk memiliki hadiah hadiah ini...

so ajak mak kakak kakak adik adik kawan kawan untuk join...

giveaway ni akan berlangsung bermula harini (2 Januari 2014) sehingga lah 31 Januari 2014...winner akan di'annouce'kan dalam bulan 2 gitu...

All the best!!! and Happy New Year!!!

May all your dreams come true!!!

(^_^)v




You may also like

3 comments:

  1. joined, but part twitter and ig, i xde la..huhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum alyza. wahh bestnya.. nak join tapi cam memalas je. hehhee

    ReplyDelete

Powered by Blogger.