Review : Hotel Jasmine, Cameron Highlands

1 Comments

Assalamualaikum & Hi kengkawan,

Sekali sekala keluar dari kesesakan kota, tenangkan fikiran & rehatkan badan...tak payah nak pikir tempat jauh-jauh, naik Cameron Highlands sudaa...3 jam perjalanan jeee dari Damansara ke Cameron Higlands, naik ikut Simpang pulai...aku tak sanggup nak naik ikut Tapah...satgi mau pening pening muntah muntah lembik badan badan tak tahan dengan jalan situ...terus spoil mood cuti...so amik jalan selamat, kita naik je kot Simpang Pulai... *wink

Lagipun aku nak terus ke Brinchang, makanye, baik naik ikut Simpang Pulai dari Tapah...kalo korang nak ke Tanah Rata, maybe lagi sesuai naik ikut Tapah...terpulang pada hala tuju masing-masing k...


Pic taken from mr.google (diri sendiri lupa nak capture sendiri gambar hotel)

Penginapan yg menjadi pilihan kami (aku & en.osbon) ialah Hotel Jasmine...murah, dalam pekan Brinchang, dekat dengan segala-galanya dan yg paling penting, walking distance nak ke pasar malam ...pasar malam Brinchang adalah sangat best hokehhh...

Sesampai di Cameron, kita check in dulu...info tambahan, if stay kat sini, prepare extra RM50 as deposit untuk room access card..but dont worry, duit akan dikembalikan selepas korang check out nanti...


Masuk je bilik...aku suka...bilik yg selesa...sesuai untuk kami berdua...heeeee...


Bilik takde la kecik sangat, and takde la besar sangat...memang just nice untuk stay semalam dua...


Best kan bilik dia...

Nak tau rate untuk 1 malam...sebelum aku buh gambar, nak bagitau siap-siap, ni rate yg dibooking last minit...kalo booking awal-awal, akan dapat price lagi murah...


Satu malam RM178 without breakfast...walaupun aku ini jenis kisah pasal breakfast, asal duk hotel, nak breakfast hotel jugak, tapi kat Cameron ni, aku buat exception, sebabnye...nak gi breakfast kat tempat best iaitu kat ladang teh laaaa...hehehe...

So nak gi Cameron dah tau dah kat mane boleh stay kan...yang penting hotel murah & selesa...


Hotel Jasmine di waktu malam...

Giveaway Bulan Januari masih berjalan...jom join...click SINI...


 (^_^)v




You may also like

1 comment:

  1. Assalamualaikum alyza, wahh cantiknya hotel dia. bilik nampak selesa. hehe teringin nak ke sini. heeeee >__________<

    ReplyDelete

Powered by Blogger.