Shu Uemura, Guerlain BB Cream, sekarang milikku...

1 Comments

Assalamualaikum & Hi!!!

walaupun ia nya dibeli pada bulan October, tak terlambat kot nak share kat sini...hehehe...

setelah berbulan bulan tak shopping barang kosmetik sebab simpan duit banyak banyak untuk rumah...bulan 10 aritu, ku balas dendam dengan shopping kosmetik & lain lain...yeeehaaaaaa....best giler siottt dapat shopping...hilang terus stress!!!tambah plak shopping barang yang kita suka kan...lagi bestttt!!


mulakan dengan free gift...

aktiviti mengutip free gift, boleh kata lame jugak aku berenti...bulan 10 tu, aku start balik...nampak ape je ads ke kupon ke kata kutip free gift, konpem aku pergi amik...sampaikan kalo korang nak tau, Clarins Double Serum tu, punya duk selalu kutip, dah sebulan aku pakai hat free gift je, ni pun duk ade lagi beberapa kotak, boleh tahan dalam 2 bulan plus plus...tak pernah lagi beli yang botol besar...best ke tak pakai? nanti aku buat entry review erkkk...

Selain Clarins Double Serum, ku dapat Chanel moisturiser & sample Lipstick Elizabeth Arden...ade 3 warna dalam tu...tak ingat nama ape..nanti la aku share...tu pun kalo aiii rajin...wahahaha...

yang aku beli...


Shu Uemura Lipstick Rouge Unlimited RM78, buy one free one...dapat kupon dalam Female Magazine edisi bulan October...beli lipstick free Lip Gloss from Gloss Unlimited collections worth the same price...seriously, me love it plus worth it...what color I bought, what for my review entry ya uollssss...


Guerlain Beauty Booster one of the best purchased that I ever had...you wanna know why???coz I bought it at 50% discount...price RM165, aii bayar RM82.50 jeeeee...hahahahha...nak dijadikan cerita, that month, ISETAN buat member sale...beli any barang worth RM100, u can buy this bb cream at 50% discount...aku pe lagi, sanggup cari baju bagi dapat beli BB cream ni...dapat beli, terus senyum sampai telinga...hehehehehe...


last purchase of the month...barangan Body Shop...beli time Body buat sale...tak ingat la price nya berapa...yang pasti not more than RM30...

tu je yang aku beli...tapi bulan November nye shopping kosmetik...MasyaAllah...lagi melampau...terus insaf shopping jap...huhuhu..kejap je la insap nye...pastu sambung balik...wahahaha...rosakkkkk...

(^_^)v




You may also like

1 comment:

  1. best best... barulah nampak cantik dan anggun kan hahahahha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.