Big Bad Wolf Sales 2013

5 Comments

Assalamualaikum & Hi!!!

Besar Jahat Serigala a.k.a Big Bad Wolf...dah abis dah...nasib baik abis dah, kalo tak abis lagi, tak tau la ape jadi ngan poket aku ni...mau lagi nipis and nipis...


asalnya, aku macam malas nak pi tahun ni nye BBW...tapi ntah macam mane, pagi ahad baru ini...bangun dari tido...hati meronta ronta nak pi jugak jugak ke BBW....

duk kira kira buku ape yang nak dirembat...terus ajak en.suami pergi ke situ...

nasib baik kami awal skitttttt je...kalo lambat skittttt je, mau kena hadap jem plus payah nak cari parking...

hari dah last last, lagi ramai la yang pi nak borong buku buat kali terakhirnya...pergi memborong, macam takdak dah tahun depan...tapi kalo dah nama hantu buku, ape heran...janji dapat buku kan...aku la tu, yang pantang tengok buku... :P


balik dengan hati yg cukup gembira...

nak buku resipi chef feberet, dapat...Nigella Lawson...Jamie Oliver....Buddy Valastro...hoyeah hoyeah!!!

separuh dari hasil pembelian, beli buku masak je...jangan tanye aku bila nak masak...sebab nya semua buku ni hanya akan duk kat almari buku sajooo...bukak bila rasa nak masak perasan chef hebat...

lain lain aku beli buku puzzle...buku baca ade lah 4 5 6 buku je...malas nak beli banyak sebab end up, tak baca gak aku ni...heeeeeee...

cari buku perubatan tradisional....idak plak aku jumpa...ke aku yg tak pandai cari...takpe takpe...next year, aku tau dah buku ape nak beli...bersiap sedia untuk serang serigala je...

can't wait for next year Big Bad Wolf...woohoooo!!!

(^_^)v




You may also like

5 comments:

  1. hahaha aku juga pantang nampak buku...masa tu BBW I beli 27 buku :p sampai tahun depan pun tak dapat habis baca! hehehe

    ReplyDelete
  2. sama dengan k lily shopping tak ingat dibuatnya..

    ReplyDelete
  3. saya pun .. saya pun .. tapi sempat control kegilaan saya .. hahaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.