Free YSL Lipsticks...Siapa Mau???

1 Comments

Assalamualaikum & Hi!!!

nak FREE LIPSTICKS???

mesti la korang mau kannnnn...

termasuk la aku...hehehe...

anyway, kawan blogger kita ada buat giveaway kasi lipstick yg cun melecun YSL Rouge Volupte...kaler pun cecantik...aku nak satu!!!!

lipstick idaman hati ni...dah aim nak satu untuk diri sendiri...nak beli, katanya tak dijual disini...kena beli kat over the sea...huhuhu...

dah alang alang ade giveaway ni, mesti la mau mencuba nasib kan kan kan...


ade 3 pilihan lipsticks
- Rouge Volupte in 08 Fetish Pink
- Rouge Volupte Shine in 08 Pink in Confidence
- Rouge Volupte Sheer Candy in 12 Tasty Raspberry

aku berkenan yang tengah tu....Rouge Volupte Shine in 08 Pink in Confidence...harap la aku dapat...hehehehehe...kasi muka comey skit kat Fatimah...wink wink wink...


kalo tak silap, giveaway ni sampai 10 November ni jeeee...so pe lagi...gi cepat cepat join kaihhhh...

iolllsss dahhhh...uollllssss biler lagi...

(^_^)v




You may also like

1 comment:

  1. PROMOSI TUDUNG PLAIN KANGGARO..DAPATKAN SEKARANG ! HARGA SEHINGGA RM6 SEHELAI
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/10/promosi-akhir-tahun-tudung-bawal-plain.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.