The Apartment Style Edition Sale

2 Comments

Assalamualaikum & Hi!!!

alkisah ini happen time bulan puasa, disebabkan busy dengan kerja and urusan masuk rumah, banyak entry bertangguh...huhuhuh...nak buat gena, cheq bizi ya amat...

beberapa hari sebelum raya, Sime Darby buat sale dengan menjual semua barang-barang yang digunakan semasa rancangan The Apartment Style Edition...dijual dengan harga yang murah...condition barang pun ok, ade yang masih tip top...


dengar dengar deme buat sale, memang aku panas pungkoq, tak reti duk diam...terus set ngan en.osbon, hari 1st sale, kita harus terjah tengok...mane yang patut dibeli untuk rumah baru, kita beli...haruslah aku takkan lepaskan peluang keemasan yang datang sekali sekala ni... ;)

1st day sale, aku pergi la dalam time time diaorang dah buka rumah rumah tu untuk sale...sekali sampai tengok, banyak giler barang dah sold out...katanya, orang dah beratur tunggu sejam dua sebelum rumah dibuka lagi dah...perggghhhh...giler lahhh...kalo aku tau, aku pun akan jadi orang orang yang tergolong datang awal tu....hehehe....

walaupun tak dapat nak beli coffee table, carpet, sofa dan beberapa barang lagi...tapi aku dapat jugak grab few things...

Bar Stool - RM150

Cermin Petak Petak - RM800

Cermin Panjang - RM150

semua item ni masih elok conditionnya...dan aku rasa sangat berbaloi beli cermin petak petak tu...ku sangkakan sekeping je, rupanya ade 2 keping...kalo combine, lagi besar dari dalam gambar kat atas tu...

yang terasa rugi, terlepas meja makan yang berharga RM1k yang meja nya adalah marble...marble tauu...6 ke 8 seater ntah...itu lah barang yang paling berbaloi baloi kalo dapat beli...bukan rezeki ku...sob sob sob...

actually, bile ade sale sale gini, aku memang suka...sebab dapat barang murah and at the same time masih cantik conditionnya...how i wish kat sini ade garage sale macam mat saleh selalu buat tu...mesti boleh dapat macam macam barang...

anyway, kalo ade sale mane mane yang best, jangan lupa share ngan aku....hehehe...

(^_^)v




You may also like

2 comments:

  1. @Rapunzeel Cikiloloboleh boleh...nanti dah buh kat dinding, kita share kat sini yeee... :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.