Rezeki Jangan Ditolak

11 Comments

Assalamualaikum...

lame dah rasanye Buffered Earnings (BE) tak jalan sekali banyak kat blog ni...selalunya satu dua je...or kadang-kadang takde pun...

syukur alhamdulillah...tu rezeki namanya...

maknanya kena keep blogging yaaaa...jangan stop stop...bile dah stop, mood blogging konpem kelaut...


mungkin ade yang bertanya...macam mane boleh dapat BE kan...tips nye senang je...teruskan menulis blog tanpa henti...hehehe...walhal, aku takde tips pape pun...

anyway, just keep blogging and blogging and blogging and blogging...that's all...

*ini bukan nak menunjukkan, but to share that im so happy dapat ads banyak...bukan selalu ooooo nak dapat gini...

ohhhh...nak tambah skit...sesiapa yg berminat nak advertise ape-ape, boleh la roger roger aiiiii dengan anta email ke alyza8716@yahoo.com...

(^_^)v




You may also like

11 comments:

  1. Berkongsi kegembiraan...itu bukan menunjuk2 :)
    Tahniah! Semoga bertambah rezeki...

    ReplyDelete
  2. wow, banyak jugak BE skang ni kan?
    berderet macam org nak datang beraya,haha

    tahniah
    keep it up
    blogging sampai lebam

    ReplyDelete
  3. Congrats.. keep it up & keep blongging ;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. bestnyaaa, rezeki alyza :)

    ReplyDelete
  5. masyukkkk,,,, boleh la belanja Teh Tarik

    ReplyDelete
  6. wah samalah dengan BBL.
    semoga murah rezeki ye


    Entri Baru Je Update : Buat Sendiri Oreo Milkshake Crunchy

    ReplyDelete
  7. wah..banyak ye dapat BE..memang senyum sampai telinga la. :)

    ReplyDelete
  8. wahh best.. masyukkkkkkkkkkkkkkk .. heee~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.