Kad Raya Dari Nuffnang

2 Comments

Assalamualaikum & Hi!!

setelah seminggu bercuti raya di kampung...baru semalam aku pulang ke rumahku syurgaku...

amboiiiiii...raya sakan nooooo...

nak wat camna, time time ni la nak jumpa sedara mara kannnn...

time time lain, payah skit la nak pi jumpa mak pak menakan, sepupu sepapat dan kawan-kawan...

pagi ni, en.osbon baru pi tengok post box...dia kata ada surat untuk aku...aku pun dengan begitu curious nya, membuka la sampul surat tuuu...


baru aku tau aku dapat kad raya dari Nuffnang....tq tq tq banyak banyak beribu kali... *terussenyumsampaitelinga ;)


korang sangat sangat sweet laaa...


amik dan simpan terus buat kenangan...hehehe...

anyway, akan ku kongsikan kisah raya ku nanti...kisah baju raya je yang aku nak share...tunggu la update nye nanti errrrkkkkk...

(^_^)v




You may also like

2 comments:

  1. Wah! Nape saya xdpt...huhu
    Salam Lebaran, Maaaf zahir batin ye... :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.