LG Fiesta - The Perfect Match

1 Comments

Assalamualaikum & hi kengkawan...


8 June yg lalu, bertempat di The Piazza, The Curve Mutiara Damansara, berlangsung nya event LG memperkenalkan TV yg paling BESAQ!!!!!!! *besaq setakat la ni yg aku jumpa, tolak tepi screen wayang, hat tu bukan TV naa.. :P


The World's First 84 Inci LG Ultra HD TV



haaa...tengok...besaq kan...kalo lah dapat letak kat umah aku, konpem aku tak mau gi GSC and TGV dah...nak tengok kat umah je...hehehehhee....*berangan no 1

at the same time, diaorang introduce jugak la semua produk terbaru dari LG yg aku rasakan kesemuanya sangat best & menarik....

Pocket Photo yg aku aim nak beli nanti




aktiviti aritu untuk blogger sangat la happening & best giler...diletakkan dalam group 4 orang...ade 3 game kena main...game 1st kena jawab soalan, kedua kena teka nama movie dan ketiga ni yg aku tak mampu nak buat...huhuhuh...menari gangnam style...adeh...dengan dress bagai & keadaan yg tak mengizinkan, lemah lutut nak nari...takpe takpe takpe...next time aku enjoy puas-puas...hahahhaa...kagum ngan mereka-meraka yg lain yg sporting habis menari on that day...memang havoc kauuu satu khemah tu...nasib tak runtuh je khemah tu ngan gelagat blogger-blogger ni...

tahniah pada pemenang!!!

sebelum aku nak cerita panjang pasal Perfect Match couple yg patut ada dirumah masing-masing...meh layan video ini dulu...

video

dah tengok features yg menarik LG TV 60LA8600 dan Audio Set BH9530TW...banyak best-best kan...

ni sebab musabab daku, kenapakah aku rasakan ia adalah couple yg sangat serasi & sesuai...kedua-duanya memenuhi kehendak pengguna yang mahukan rumah yg seperti panggung wayang...nak gambar cantik & bunyi yg sedap...tu yg pastinya...plus ade magic remote yg memudahkan pengguna seperti aku yg kadang-kadang malas nak tekan banyak, yg tak suka banyak-banyak remote, so satu remote control semua, tu dah cukup...pastu siap ade voice recognition, lagi lah i suka..boleh la bagi arahan menggunakan suara i yg lunak merdu ni...wuuuuuu.... :P

boleh tengok 3D movie dengan memakai spek nye yg comfortable tu, tak rasa bulky...boleh sync dengan smartphones...nak play movie dari smartphones tayang kat tv, semua boleh....nak control speaker dengan smartphones pun boleh...so, lagi nak kata ko tak suka...memang tak la kan...memang suka juta-juta kali...

kiranya dengan dua-dua ni, ko boleh la bukak panggung wayang kat rumah...serba lengkap...

so..untuk info lanjut mengenai pasangan couple ni...boleh la klik link kat bawah ini...






Tq banyak-banyak Broframestone & Adverlets atas jemputan ini...pasni jemput la I selalu... (^_^)v




You may also like

1 comment:

  1. TV 84" tu memang besau sangat..mmg tak perlu tengok wayang kat luar dah camni huhu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.