Assalamualaikum & Hi friends!!!

arini just nak share video samun yg berlaku sekelip mata...



video ni taken from fb Andy Peterson...dishare oleh en.osbon ku...

dah la jalan ni, jalan hari-hari yg dia lalu & aku jugak kadang-kadang lalu sini...kalo nak gi lunch date ngan en.osbon, mesti lalu jalan ni, sebab shortcut...konon-konon tak nak lalu tol or tak nak pusing jauh...

tak sangka, orang nak mencuri, sekelip mata je dia buat operasi...orang sekeliling pun tak sempat nak tolong sebab terkezut & sekejap sangat jadi nya...

so pada kaum wanita, if driving sorang, make sure handbag letak kat bawah kerusi driver...jangan letak di atas seat penumpang or bawah seat penumpang....dan jangan lah letak handbag di riba pleasee...orang luar boleh nampak handbag korang...lagi secure, letak handbag kat bonet terus...

berhati-hati semasa memandu ye ladiesss!!!take care...

(^_^)v



Assalamualaikum & hi kengkawan...


8 June yg lalu, bertempat di The Piazza, The Curve Mutiara Damansara, berlangsung nya event LG memperkenalkan TV yg paling BESAQ!!!!!!! *besaq setakat la ni yg aku jumpa, tolak tepi screen wayang, hat tu bukan TV naa.. :P


The World's First 84 Inci LG Ultra HD TV



haaa...tengok...besaq kan...kalo lah dapat letak kat umah aku, konpem aku tak mau gi GSC and TGV dah...nak tengok kat umah je...hehehehhee....*berangan no 1

at the same time, diaorang introduce jugak la semua produk terbaru dari LG yg aku rasakan kesemuanya sangat best & menarik....

Pocket Photo yg aku aim nak beli nanti




aktiviti aritu untuk blogger sangat la happening & best giler...diletakkan dalam group 4 orang...ade 3 game kena main...game 1st kena jawab soalan, kedua kena teka nama movie dan ketiga ni yg aku tak mampu nak buat...huhuhuh...menari gangnam style...adeh...dengan dress bagai & keadaan yg tak mengizinkan, lemah lutut nak nari...takpe takpe takpe...next time aku enjoy puas-puas...hahahhaa...kagum ngan mereka-meraka yg lain yg sporting habis menari on that day...memang havoc kauuu satu khemah tu...nasib tak runtuh je khemah tu ngan gelagat blogger-blogger ni...

tahniah pada pemenang!!!

sebelum aku nak cerita panjang pasal Perfect Match couple yg patut ada dirumah masing-masing...meh layan video ini dulu...

video

dah tengok features yg menarik LG TV 60LA8600 dan Audio Set BH9530TW...banyak best-best kan...

ni sebab musabab daku, kenapakah aku rasakan ia adalah couple yg sangat serasi & sesuai...kedua-duanya memenuhi kehendak pengguna yang mahukan rumah yg seperti panggung wayang...nak gambar cantik & bunyi yg sedap...tu yg pastinya...plus ade magic remote yg memudahkan pengguna seperti aku yg kadang-kadang malas nak tekan banyak, yg tak suka banyak-banyak remote, so satu remote control semua, tu dah cukup...pastu siap ade voice recognition, lagi lah i suka..boleh la bagi arahan menggunakan suara i yg lunak merdu ni...wuuuuuu.... :P

boleh tengok 3D movie dengan memakai spek nye yg comfortable tu, tak rasa bulky...boleh sync dengan smartphones...nak play movie dari smartphones tayang kat tv, semua boleh....nak control speaker dengan smartphones pun boleh...so, lagi nak kata ko tak suka...memang tak la kan...memang suka juta-juta kali...

kiranya dengan dua-dua ni, ko boleh la bukak panggung wayang kat rumah...serba lengkap...

so..untuk info lanjut mengenai pasangan couple ni...boleh la klik link kat bawah ini...






Tq banyak-banyak Broframestone & Adverlets atas jemputan ini...pasni jemput la I selalu... (^_^)v



Assalamualaikum & Hi kawan-kawan...

beriya buh tajuk in english, tulis nya macam biase, melayu la kita... ;)


dari hari aku merasa Country Chic Steak, aku terbayang-bayang kesedapan ayam nya yg dimarinated dengan special spices, juicy juicy, makan dengan mushroom sauce...pergghh...memang sedap sehhhh...

aku siap mintak extra gravy lagi...heheh...ayamnya kalo dimakan tanpa gravy pun udah sedap, makan ngan gravy, bertambah-tambah lah sedapnya...

The Country Chic Steak with 3 side dishes

nampak sedap tak....tak nampak sangat erkkk...nahhh....


haaaa....nampak tak semua semua tu yg menyelerakan...

pastu minum plak Veryberry Wave...yg penuh dengan rasa strawberry...memang ngam dengan hidangan ayam tadi...

Veryberry Wave & Breezy Island

Price utk set Country Chic Steak RM20.90 with 3 side dishes & the home made Muffins yg sedap yg wajib makan setiap kali ke KRR...

then the Fruity Ice Blends ade 3 jenis - Breezy Island, Kiwi Kisses & Veryberry Wave dengan harga RM9.90 setiap satu...korang patut cuba minum bila datang makan di KRR...

The Muffins

bile tengok gambar makanan ni, terasa nak terjah KRR...jom korang jom...

(^_^)v


Powered by Blogger.