Saya Mahu Pergi Nuffnang 6th Birthday Bash

4 Comments

Assalamualaikum & Hi All!!!

sekejap je rasa ghupanya dah 6 tahun dah Nuffnang...terasa cam baru semalam gi sambut birthday Nuffnang ke 5...


korang boleh baca entry ini => http://www.alyzafisol.com/2012/02/happy-5th-birthday-nuffnang.html...tengok la betapa meriahnya sambutan last year...masih teringat-ingat sampai skang...


tahun ini, of course aku tak nak melepaskan peluang, nak jugak sambut birthday Nuffnang sekali lagi kannnn...kalo boleh, tiap-tiap tahun nak sambut birthday together-together...hehee...suwiiittt takkkk... *wink!


ok, step-step yg perlu dibuat...

1. Sign up at www.Deezer.com with your Facebook account <= done


2. Create a playlist on the sidebar and name it “NN Stickman’s Birthday”. <= done

3. Pick a maximum of 5 tracks that you think we should play at Nuffnang’s 6th Birthday Bash. <= done



Rihanna - Diamonds
Bruno Mars - Locked Out of Heaven
Justin Bieber - Beauty and the Beat
Wonder Girls - Like This
Maroon 5 - One More Night


4. Once you’re done, “Share” your playlist on Facebook and Twitter. You may custom your own message, like “I want the DJ to play my playlist during Nuffnang’s 6th Birthday Bash!” <= done



5. Make sure you include the Facebook post and Twitter post permalinks in your blog post (make sure they are set to Public) so we could check out your playlist! <= of course open to public :)

6. Last but not least, submit your entry (blog post permalink) in the form prepared at Nuffnang web! <= will do once complete all steps.. :)

semua step dah dibuat...harapan yg tinggi mengunung, mengharap dapat pergi ke Birthday Party Nuffnang...nak jumpa kawan-kawan blogger lagi...dan tak lupa jugak nak jumpa Nuffies laaaaaa...

(^_^)




You may also like

4 comments:

  1. good luck ye, moga ada peluang berjumpa di sana

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnya pernah pergi yang ke 5 punya dulu. Anyway, all the best too :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.