Redmummy Blogger Gathering at Laser Warzone, E@Curve

13 Comments

Assalamualaikum...

Happening...Enjoy...Best Moment ever...

tu yg boleh aku gambarkan sepanjang event Redmummy Blogger Gathering kat Laser Warzone weekend baru ni...plus penat & sakit badan toksah kata la...yg pasti aku enjoy sangat-sangat...

paling best, dapat jumpa kawan-kawan blogger yang dah lame tak jumpa...rindu sama mereka...dan dapat jugak kenal dengan kawan blogger yang baru...hai kawan-kawan...hehe...


thanks a lot to Redmummy & Nuffnang for the invitation... (^_^)

Captain Abang
credit picture to JMR23

seramai 40 orang yg bermain, dan ade 8 team yg bertanding yg dipecahkan pada 2 kumpulan...aku duk dalam kumpulan Captain Abang - Abang anak Kak Red, En.osbon, my sis - Nadz Fisol, Nadia & her hubby Shafiq...diletakkan dalam group yg hebat-hebat (Arena, Mak Jemah & Purplicious)...sah, susah nak menang...hehehe...almaklumla, masing-masing tak penah main laser tag kecuali adik aku...


sebelum bermain, ade briefing skit pasal cara nak main ape semua tu..so untuk aku yg tak pernah main, memang kena take note semua ape yg dia cakap...kang tak paham pape, mau asyik kena tembak je kan... :P

Piala, Pingat & Goodies bag yg disediakan

ni keputusan...tengok tengok...kalah je semua...tapi tak kisah pun, janji enjoy bermain...hehehe...kan kan kan...


congrats team Mak Jemah menang 1st place tuuuu..n congrats jugak team Arena...penat teman nak lawan ngan geng kome aihhh...

Team Mak Jemah

Team Arena
cik epal & shaheizy sam nye sangat la hebat bermain...payah tul nak beat diaorang...kena main tembak-tembak selalu ni, baru lah bleh terer cam cik epal...hehehe

with Redmummy & Kakak

With Nadia...

Lama tak berjumpa dengan mereka berdua - Nurul & Deq Noor

Kakak sangat happy go lucky while Abang sangat la pemalu...

Bloggers!!!!
credit picture to CikLilyPutih

pasni kita set date, kita lawan lagi...main tembak tembak... (^_^)




You may also like

13 comments:

  1. hhaha..simpan duit..pi main yg unlimited punye

    ReplyDelete
  2. Tu la kan.... rasanya nanti nak suruh broframestone arrange...rm50 for unlimited....boleh main sampai HAUS....ehehhehehe

    ReplyDelete
  3. adooiii... lenguh badan tak ilang lagi.. hahahahaaa

    ReplyDelete
  4. bestnye.. tak tau plak ade aktiviti mcm gini

    ReplyDelete
  5. @...Nadz Fisol...jom simpan duit...sehari singgit bleh?hehehe

    ReplyDelete
  6. @hazman fadzilkita main sampai lebam...heheh...jommmmmmm...

    ReplyDelete
  7. @KiDhehehe...masih terasa keriangan bermain laser tag... :)

    ReplyDelete
  8. @ReeneeRaaidaritu kak red up status kt fb...tu yg join tu...reenee, lame tak jumpa u...

    ReplyDelete
  9. wah memang best ek dpt gathering! enjoy je semua hehe

    ReplyDelete
  10. event yang sangat best!!! :-)

    ReplyDelete
  11. nanti kite main tembak2 sesama lagi ek...heheh

    ReplyDelete
  12. best dapat tembak alyzafisol time lawan,keh3
    salam kenal ye
    next time, boleh pi main lagi ni
    syok giler main benda alah ni rupenye

    ReplyDelete
  13. Ada beran x nak lawan lagi he..23x

    ReplyDelete

Powered by Blogger.