Shopping Perfume Murah di Alyza Fisol Beauty & Perfumery Shoppe

1 Comments

Assalamualaikum...

wahai all my readers & customers...just nak annouce yg aku dah buat satu blogshop yg baru...

boleh terjah kat sini untuk shopping perfume murah berjenama...


bukan yg imitate or gred AAA or dubai sephora...sememangnya 100% original...

memang perfume yg dijual ni 100% original, sebab aku dah pakai perfume ni dah dekat 3 tahun lebih...bagiku, buat ape nak beli mahal-mahal kat shopping complex, sedangkan boleh dapat harga lagi murah dan berbaloi...for me, aku lebih pentingkan isi dalam dari botol and kotak...sebabnya, yg nak guna hari-hari isi dalam nye je...kotak plak, bile dah beli, buka, kita akan terus buang kotak...so buat ape nak bayar lebih untuk harga kotak kan...hehe...

dan lagi satu, untuk orang yg macam aku ni, suka ada perfume lebih dari 4 botol dalam satu masa, memang memerlukan perfume sebegini...so dengan adenya blogshop perfume ini, boleh la aku share-share ngan korang, perfume yg murah, lagi worth it to buy...

berminat untuk membeli perfume ini, boleh terjah blogshop ini http://alyzafisol-shoppe.blogspot.com/...boleh la email kat alyzafisol@yahoo.com atau sms/whatsapp di no 012-5346258...

selamat membeli wahai rakan-rakan sekalian... (^_^)v



You may also like

1 comment:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.