Akibat Bertangguh Entry

4 Comments

Assalamualaikum...

nak tau ape akibat bile bertangguh entry?


alamatnye, entry yang dah diedit gambar berbulan yg lepas, masih belum diceritakan dan diupload...dan makin banyak pula benda untuk diceritakan...huhuhu...bukan tak nak share, tapi time tu, idea tak datang la, kebizian yg melampau sejak dua menjak ni, dan macam-macam laaa...

so untuk mengelakkan bertangguh lagi, maka nye, minggu ni aku akan buat schedule entry banyak-banyak...pasni, boleh kasi cite lebih up to date...hehehe...

ok la, tu je nak celoteh malam ni...tak padan ngan demam kan, still nak ngadap laptop lagi...ish ish ish...

selamat malam semua...nite nite...sweet dreams...

(^_^)



You may also like

4 comments:

  1. samalah kita ade byk lg story yg terkumpul ni kekadang bila idea dtg skali 3,4 update hehehee


    http://myaleo.blogspot.com/2012/12/december-2012.html

    ReplyDelete
  2. samala..kadang2 dok simpan gambar lama2 tak tau nak tulis pe..hehe...i follow:)

    ReplyDelete
  3. tu la... kekadang idea yang datang tu kita biar je kan...kalau nak senang buat karangan bergambar je.... short n simple...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.