Pemenang Anniversary Giveaway by AlyzaFisol

11 Comments

Assalamualaikum...

dengan ini, aku nak umumkan para pemenang untuk giveaway ni...

sebelum itu, thanks to semua rakan-rakan yg sudi join giveaway ni dan sorry erk lambat announce... :)

ni adalah pemenang-pemenangnya...


Top Referral


3 x RM10 cash

3 x Voucher starbucks buy one free one Red Bean Green Tea Frappucino

3 x sample shampoo baru sunsilk

1 x sample shampoo Asience

1 x sample Lactacyd

tahniah kepada para pemenang yg bertuah...kepada yg tak menang, nanti bleh cuba lagi...sebabnye, pasni akan ade giveaway lagi..tapi bukan di blog sebaliknya di fanpage AlyzaFisol...so nantikan giveaway tu ye...

kepada para pemenang...sila tinggalkan detail penuh untuk urusan bank in cash (prefer maybank) dan jugak pengeposan hadiah ke alamat email ini alyza8716@yahoo.com...insyaAllah, segala urusan pos-pos ini akan dibuat next week...

(^_^)



You may also like

11 comments:

  1. assalamualaikum...
    terima kasih for apdet..
    dapat sample syampoo.. alhamdullillah.. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...

    menang cash 10hggit...

    nanti nory email no.akaun yer...

    TIME KASIH =)

    ReplyDelete
  3. thanx...!! my 1st GA ... alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. nabila dh sent :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang! ^__^

    ReplyDelete
  6. Blh tau tak berapa hit saya utk giveaway ni...

    ReplyDelete
  7. Ya allah.... Ya tuhan ku.... Macam tidak di percayai... First time kenal pasal giveaway bagai ni dari blog ni.. and first time join.. and alhamdulillah.. rezeki buat blog tinta merah.. huhuh..
    Thank ALiza Fisol... Semoga kebahagiaan rumah tangga anda berkekalan serta di kurniakan baby2 yang chomel2, soleh dan solehah.. Aminn...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.