Like, Share & Menang, Giveaway Alyza Fisol Lagi...

2 Comments

Assalamualaikum...

Di hari jumaat yang mulia ni, dengan berbesar hati nya, aku nak annouce yang aku buat giveaway lagi...

giveaway kali ini bukan di blog, tapi di fb page alyzafisol.com...

aritu masa aku buat giveaway blog, ade yang bertanya, if takde blog camne nak join...so aku dapat idea untuk membuat giveaway di fb page plak...so untuk sesiapa takde blog, boleh la join jugak, janji ade fb...yg ade blog pun, sangat-sangat lah dialukan untuk join...

step dia senang je...seperti dalam gambar kat bawah ni...


haaaa...senang kan...

hanya perlu like, sharekan gambar dari fb page alyzafisol.com kat wall korang dan comment...mudah je kan...

pastu, keputusan akan diumumkan hari terakhir 2012...

so ape lagi, jom la join sekarang...

last but not least, semoga berjaya untuk korang-korang semua..

(^_^)



You may also like

2 comments:

Powered by Blogger.