Tips Turunkan Berat Badan

2 Comments
Assalamualaikum...

arini nak share tips yang best...yang memang aku sendiri amalkan sebenarnye...cuma skang ni je cam jarang-jarang skit amalkan sebab duk syok minum air manis...pasni kena start balik...huhu...

tips nye adalah...


dengan memasukkan perahan limau nipis atau daun pudina ke dalam air putih...tapi aku selalunya akan bubuh perahan limau nipis atau limau kasturi dalam air...dan lagi satu tips, kalo minum di kedai...cubalah minta air limau suam kosong (tanpa gula)...yang tu lagi bagus, sebab kat kedai, diaorang suka buh limau banyak-banyak kan...bila minum, perggghhhh...memang best...

tak caya, cubalah...

(^_^)



You may also like

2 comments:

  1. betul gak... slalu gak dengar petua nie tapi kalau kerap minum masam pun tak tahan perut nie

    ReplyDelete

Powered by Blogger.