Semi Lunch Buffet di Red Box Plus

7 Comments

Assalamualaikum...

riang ria bersama en.tersayang di hari anniversary yg lepas...

memandangkan tahun ni tiada plan ke mana-mana...baik holiday dalam negara or oversea...so, kitaorang decide nak spend time kat area KL...amik cuti pun sehari je...tempat yang dipilih adalah Pavilion...saje je konon-konon nak merasa cam tourist kejap kan... :P

first thing yang kitaorang buat, berkaraoke dulu...hehehe...lame tak melalak berdua, pastu plak ade set lunch...so ape lagi...karok & makan time laaaaaa....


overall, komen aku...dengan bayaran sorang rm28 untuk karaoke & buffet lunch, memang berbaloi sangat-sangat...bleh nyanyi dari kul 11 pagi sampai la 3 petang...service pun tip top...tanya la ape-ape pun pada pekerjanya, memang dilayan dengan bagus sekali...name pun Red Box Plus kan...tempat exclusive...mesti la kena jaga betoi-betoi... :)




bab makanan yang paling aku suka...sebab dihidangkan udang besar...perrrgggghhhhh....korang tengok la brape banyak udang aku makan...berapa banyak mussel aku makan...tu je yang aku duk makan sepanjang duk situ...memang terbaik bab nak naikkan kolesterol...hahaha..ayam, daging & kambing pn ade...tapi aku lebih teruja dengan udang & mussel... :D

cumanya, aku agak tidak puas hati pada system karaoke dia...sebab kekadang bile pilih lagu, lagu tak keluar la, hang la...so agak terganggu kat situ skit...tapi maybe jugak aku dapat bilik yg system ade problem skit kot...rasanye bilik lain cam ok je...

tapi takpe, itu tak menghalang aku untuk pergi ke situ lagi...sebab rasa berbaloi sangat-sangat...tengok la nanti bile-bile amik cuti lagi pegi karok kat situ...hehehehe...

so, ni aku tempek kan price kat Red Box Plus Pavilion...


untuk detail lebih lanjut, boleh la korang surf kat website Red Box outlet Pavilion : http://www.redbox.com.my/redbox/eng/com_outlet_pav.asp

*cerita dating kitaorang tak berakhir disini, ade lagi pasni... :)

(^_^)v



You may also like

7 comments:

  1. wow... mcam sedap... any way... apy annivrsry.....

    ReplyDelete
  2. redbox memang terbaik la....

    melalak sambil kenyang pun xpe...

    ReplyDelete
  3. Menarik nie... kalau kita arrange ngan bro Zarul mesti gempak nie

    ReplyDelete
  4. nyum nyum. kalau ada orang belanja lagi best :)

    ReplyDelete
  5. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  6. sedapp.. tapi tak mampu la nak mkn mende2 tu.. huhu :p [link blog saya]

    ReplyDelete

Powered by Blogger.