GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM

4 Comments

Assalamualaikum...

haishhh, masih terbayang-bayang aku ngan lori OREO itu...alangkah indahnya hidupku jika lori OREO tu adalah milikku...hehe...*berangan lebih :P, kalo nak, masuk giveaway laaaaa...

nak join giveaway ni, senang je...ikut je ape cik lily suh buat...tak buat, tak menang...buat, ade can boleh menang...tak leh skip-skip, nanti kena potong markah... :P

Syarat-syarat untuk join Giveaway nie;-

1. Mestilah follower blog www.ciklilyputih.com ni. <- udah buat...udah follow...nak bukti ke?hehehhehee...saje je... :D

2. Kena buat entry bertajuk 'GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM' <- of course la sudah jugak... :D

3. Dalam entry tu letak gambar banner kat atas tu dan linkkan entry contest ni dalam entry korang ek.


4. Tolong tulis apa-apa komen mengenai blog www.ciklilyputih.com ni.

hmmmm...komen...nak komen, cik lily selalu gi event tak ajak saya tau...especially event yg dapat free makeup ke, free barang kosmetik ke...nak jugak teman satu dua barang free...hehehe...pasni kalo pegi event, ajak-ajak la saya...hehehehe... *sibuk je nak mengekor kan.. :P

actually, takde ape pun nak komen, bagiku, dah cukup memadai dah ngan ape yg ditulis dan dishare kat blog...tak bosan pun baca...macam-macam cerita ade...kalo cam saya, saya suka baca bile cik lily gi event, at least dapat la info pasal produk baru...kan kan...nak harap iklan, maybe lambat sikit la nak tau pasal produk...bila baca blog, semua info ade...mudah dan senang...bak kata cam kat iklan, semua informasi di hujung jari saja... :)

5. Tuliskan apa pandangan korang tentang apa yang patut cik lily tulis lagi dalam blog cik lily ni.

tulis je ape yg cik lily nak share ngan readers...ape-ape pun takpe...janji kekalkan penulisan yg best untuk dibaca..dan gambar-gambar yg menarik tertarik da boom...hehehe...

6. Tinggalkan permalink...japgi lepas post entry, terus komen kat entry giveaway cik lily..

7. Pemenang di pilih berdasarkan komen dan pandangan yang menarik hati cik lily dan Mr Big.

berdoa banyak, moga jadi insan terpilih...eceh...

sape-sape nak join, sempat lagi kalo nak join, ade lagi 2 hari je lagi...grab the chance while u can..mane nak tau kan kot korang salah seorang pemenang...ade 3 lori tu, satu aku punya, lagi dua korang punya...hehehehe...all the best to me n u... (^_^)v



You may also like

4 comments:

Powered by Blogger.