Traffic Tinggi Kerana Air Ais

12 Comments

Traffic tinggi kerana Air Ais???

bukan maksud aku bagi traffic tu tinggi dengan minum air ais...

tapi jumaat lepas, traffic aku naik tinggi sebab aku sharekan pasal Elakkan Ais Selepas Makan...

aku share kan info ni sebab aku rasa berguna untuk diri aku sendiri dan kawan-kawan...mane nak tau kan, dengan kurangkan minum ais, kita boleh jadi sehat...tak nak la sehat sorang-sorang kan...nak jugak semua kawan-kawan dan readers aku sehat... :)


tak lame lepas aku ping entry, aku cuba la check traffic...terbeliak mata jap...tenyeh mata 10 kali...tak caya traffic naik tinggi...ape yang boleh aku kata aritu...alhamdulillah...syukur...berkat aku nak share something berguna ngan readers berjaya...tersenyum sampai telinga...hehehe...


ni capture UV aku untuk aritu as at pukul 8 malam...first time, traffic blog aku cecah 1k...kalo tak sekadar 2 3 4 ratus je sehari...


bukan takat tu je, pageviews pun banyak...

bile jadi benda sebegini...satu je yang aku perasan & agree...

top-top bloggers ade yang berpesan...nak tulis entry, biarlah something yang kita boleh share ngan readers...dan jangan la nak asyik kejar duit...kalau duit masuk, tu rezeki namanya...tapi jangan la berblogging kerana duit...sebab bile berblogging kerana duit, kita sukar nak menghasilkan entry yang bagus...*aku masih belajar untuk menghasilkan entry yang best untuk readers

bab traffic plak...memang la kita kena naikkan traffic...tapi biarlah dengan entry yang dapat menarik readers untuk baca...

dan aku akan berpegang benda sebegitu sampai bila-bila...InsyaAllah...

tapi masa entry ni Elakkan Ais Selepas Makan di up kan...memang aku takde terlintas pape pasal traffic...sekadar ingin berkongsi sahaja...

di masa akan datang, aku harap aku dapat menghasilkan entry yang best untuk dikongsikan bersama... :)

to all my readers, thanks sudi singgah blog Alyza Fisol ni dan salam perkenalan...

(^_^)v



You may also like

12 comments:

  1. Hai...saya pun nak berkenalan..... yang penting tulis apa yang kita suka dan minat.....

    ReplyDelete
  2. yesszzaaa....itulah yang dikenali sebagai KILLER ENTRY.. keep it up sis!!

    ReplyDelete
  3. Abg Man ni dengan semua dia nak berkenalan..hehehe

    Hi Alyza. Tahniaaahh dapat trafik best gile... bile la saye nak dapat cenggini jugak..hehe ;)

    ReplyDelete
  4. @Nadot hai nadot, selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  5. yup..it's true sis.. luv ur way express it.. :)


    jom join contest review sempena ramadhan..duet raya dan voucher free menanti anda~ :)

    ReplyDelete
  6. wahhh....rindu traffik cmne..bila nk dpt balik.dulu pena sekali,maybe sebab entry tepat masanya.hehehe

    ReplyDelete
  7. keep it up...insyaAllah akan jadi blogger popular & hebat xlama lagi...

    ReplyDelete
  8. jom singgah blog saya~
    http://pumadidastar.blogspot.com/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.