Coleslaw KFC Basi!!!

19 Comments

sape penah kena, beli KFC snack plate ke dinner plate ke, dapat coleslaw basi??



first time aku beli KFC dapat coleslaw yang dah basi...benda ni happen kat KFC Kota Damansara 2 yang dekat Petronas tu...


seriously sangat mengecewakan...dah la aku suka coleslaw...buka-buka je bekas coleslaw, dah nampak lendir...adehh...kecewa...dah la tak sejuk...

takkan la pihak KFC tak check dulu sebelum bagi kat customer...main entam kasi je ke?takde quality check ke?

bila dah kena camni, dah rasa tak nak pegi KFC situ dah...and maybe lepas ni kalo ke KFC, aku akan lebih berhati-hati...check dulu, sebelum beredar dari kaunter...huhu...pengajaran untuk diri sendiri...

harap-harap pihak KFC dapat buat sesuatu dengan sewajarnya lepas ini...mungkin aku bukan orang pertama yang kena...ade je possibility orang lain penah kena jugak...so kepada pihak KFC, sila la buat quality check sebelum bagi kat customer yeee...

bile jadi begini, tak semestinya aku akan berhenti makan kfc...aku akan makan jugak, cumanya, akan lebih berhati-hati selepas ini...

*gambar di amik kat pakcik google...aku tak amik pun gambar coleslaw aritu, tengok-tengok je terus buang...

(^_^)



You may also like

19 comments:

  1. huuish tk pernah lg kene.. sbar ye

    ReplyDelete
  2. KFC mmg camtu..klu g drive thru lagi sakit hati..lain order..lain yang dapat..kena buat mcm 1 customer ni..once dpt..dia buka segala yang dia order tu depan kaunter..if tak puas hati..terus dia minta tukar..sbb kdg2..staff main bagi je tak kisahpun kita request ape..

    ReplyDelete
  3. serious? dah makin teruk servis kfc nih..sampai yg basi pun jual lagi..

    ReplyDelete
  4. hari tue sy ader g kfc dkt taman tun..sy order set nasi ayam..tp ape yg dier bg kat sy nasi putih...dgn sup pun tak bg..dah la hr tue beli byk...klu tau nk jd mcm tue,baik masak nasi kt umh jer...lps nh klu nak g mkn kt kfc,dkt kaunter tue kne cek dulu sblm pegi...

    ReplyDelete
  5. next time better amik gambar untuk jadi bahan bukti - then publish kat blog untuk jadikan report kat website diorang... at least management diorang akan tahu branch maner yang bermasalah....

    ReplyDelete
  6. @Afasz huhu..ni 1st time kena...sblm ni tak penah kena pn..huhu

    ReplyDelete
  7. @Lynda Che Lah ohhh yeke...mmg drive thru slalu problem erkkk...aduhai...kfc kena buat sesuatu ni...

    ReplyDelete
  8. @Errah tu la psl..diaorg x check pn sblm bagi... :(

    ReplyDelete
  9. @Gumiho Princess me too..kena kat diri sendiri plak tu...

    ReplyDelete
  10. @fieza ohhh...taman tun pn problem erkk...hmmm...

    ReplyDelete
  11. @hazman fadzil tu la..silap sye, trus pegi buang...pasni kena amik gambar sebelum buang ke ape ke..thanks for the reminder... :)

    ReplyDelete
  12. kenapa tak tuka yang baru je, yang dah basi tu bagi balik kat diorang.. kita beli bukan mintak free je.. kang skit perut siapa susah? huhu

    salam kenal dan follow :)

    ReplyDelete
  13. ye dop? mcm mna dieorang wak keje nie..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..1st tyme singgah sini..hurm..tak penah lagi kene macam tu kat KFC..awk..jenguklah belog sy...tengok kami beraya di matu, sarawak..hehe..btw..sy dah follow belog awk..

    ReplyDelete
  15. ish kesian kat u...ini memang staff error ni....

    ReplyDelete
  16. nyum nyummm... sedapnyaaaa.. hehehheee

    ReplyDelete
  17. Pernah kena, tpi bkan coeslaw, ayam nye dh hitam, guna ayam lama -,-

    ReplyDelete

Powered by Blogger.