Uji Personaliti Diri Anda

10 Comments

just for fun untuk menghilangkan mengantuk di waktu tengahari ni kan...

jom la main jawab kuiz ni...

sekadar untuk mengetahui sape diri korang sebenarnya...

Soalan :
Bayangkan lima perkara berlaku serentak
1. Air mendidih di dapur.
2. Air paip melimpah dalam bilik air.
3. Bayi menangis.
4. Telefon berbunyi.
5. Ada orang ketuk pintu rumah.

Antara 5 perkara ni...yang mana korang akan buat dulu...

jawab jujur tauuu....jangan mentipu tipu tauuu...




Jawapan : 
Ciri/sifat/perkara yang korang utamakan dan pentingkan dalam pemilihan pasangan.

Jika memilih untuk tutup air mendidih kat dapur - maksudnya korang mementingkan keselamatan dan kebolehan 'si dia' untuk membimbing korang.

Jika memilih untuk tutup paip air yang melimpah tu - maksudnya korang mementingkan kekayaan, wang ringgit dan harta.

Jika memilih untuk pujuk baby yang menangis - maksudnya korang pentingkan cinta dan kasih sayang.

Jika memilih untuk mengangkat telefon yang berbunyi - maksudnya korang pentingkan akhlak, budi bahasa, dan perlakuan pasangan korang.

Jika memilih untuk membuka pintu - maksudnya korang pentingkan paras rupa, fizikal luaran dan personaliti pasangan korang.


so korang yang mane satu erkkk...

aku dah tau dah jawapan aku ape...hehehe...jawapannya adalah.................rahsia!! :P

oklah...selamat menyambung kerja...

(^_^)v



You may also like

10 comments:

  1. mama pilih no..tut.............heeheh rahsia jugalah..

    ReplyDelete
  2. ...dangg...sy mata duitan...ekekeke...

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan.. singgah sini..
    haha.
    best2 uji ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Hurmmm..... rasanya tuan punya blog mesti pilih BAYI MENANGIS macam saya kan.... CARING AND LOVING... ngeh3x

    ReplyDelete
  5. @izan mama miahehehehhee...mesti baby nangis kan.. :D

    ReplyDelete
  6. @Jan Scenesterish ish ish..x bagus utk duit poket pmpn...hehehe

    ReplyDelete
  7. @mirajiwasalam ramadhan pd awak jugak... (^_^)

    ReplyDelete
  8. @hazman fadzilalamak...camne leh tau ni...hehehe...betoi la tekaan tu.. :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.