Fazura Menang Anugerah Stail EH! 2012

11 Comments

4 Julai 2012, bertempat di Grand Dorsett Subang....aku dapat menyaksikan si aktress yg cantik jelita lagi menawan, memenangi Anugerah Stail EH! 2012...tak lain tak bukan, Fazura la....ohhhh....seriously she's so gorgeous...and her shoes, aduhai, giler cantik doohhhh....and so friendly...macam mane kat twitter dia rajin melayan fans dia, camtu la dia kat luar...artis macam ni la yg kita nak kan...bukan kat twitter je friendly, tapi kat luar, berlagak nak mampus...mengalahkan DIVA...

ok, back to the main story...

sebenarnye aku dapat invitation ni pun, sebab aku ade masuk contest majalah EH! kat FB...dan seperti biase, aku memang takkan bajet la nak dapat pape kan...one fine day, aku dapat email, kata aku dapat single invitation untuk event ni...happy tak terkata la kan dapat pegi event majalah favorite aku... :)

suasana majlis

me in simple outfit..

Emcee malam tu adalah Nabil dan Karl Shafek...memang tak kering gusi la ngan gelagat mereka berdua ni...especially si Nabil...bukan main laser mulut kauuu...hahahahahaha...

bab makan plak, memang sedap...dalam banyak-banyak makanan, bread butter puding tersangat la sedap...tapi lupa plak aku nak capture gambar, sebab sibuk makan and bertwitter...hehehe...gambar main dish je aku capture...


majlis malam itu berlangsung dengan kehadiran ramai artis...nak tengok sape yang hadir malam tu, jom layan gambar...

Clockwise : Nabil, Shah Iskandar, Adira, Sabhi Saddi

Clockwise : Rozita Che Wan, Noh Hujan, Mizz Nina, Shila Amzah

Clockwise : Siti Saleha, Ezlynn, Shila Amzah & Sharnaaz, Zain Saidin

Clockwise : Karl Shafek, Sari Yanti, Fazura, Wan Sharmila

Clockwise : Awi Rafael, Fahrin Ahmad, Intan Ladyana, Kamal Adli

Clockwise : Juliana Evans, Scha Alyahya & Awal Ashaari, Sazzy Falak, Aishah Sinclair

Clockwise : Ryzal Jaafar, Artis x kenal, Nur Fathia, Siti Saleha, Juliana Evans, Budiey

ade jugak artis yg tak sempat aku nak bergambar sebab ade yg balik awal dan ade jugak yg peminat kerumun ramai-ramai, so payah nak mencelah....tapi semua artis yg aku amik gambar ni memang sporting habis, kecuali si kekwat...memang aku tak berkeinginan nak amik gambar ngan dia, bile tengok ke attitude nya... *memang happen depan mata sendiri hokeyyy

with Yana Yassin
paling best malam tu, jumpa kawan blogger, Yana Yassin dan kengkawan baru...

wahai kawan-kawan baru ku, kalo dah ade gambar nanti, inform I ok...bleh tempek kat sini jugak... :)


Thanks a lot to Blu Inc Media for the invitation...tahun depan, kalo ade lagi, nak join lagi...hehehe...

Ni full result untuk Anugerah Stail EH! 2012 :

Selebriti Harapan Pilihan - Izara Aishah
Selebriti Wanita Bentuk Badan Cantik - Fauziah Gous
Selebriti Lelaki Bentuk Badan Segak - Anding AF2
Jurusolek Selebriti Pilihan - Najeeb Azami
Pereka Fesyen Selebriti Pilihan - Rizman Ruzaini
Selebriti Mesra Peminat - Shila Amzah
Pasangan Selebriti Pilihan - Noh Hujan & Mizz Nina
Selebriti Wanita Paling Seksi - Rozita Che Wan
Selebriti Lelaki Paling Seksi - Hans Isaac
Selebriti Paling Fotogenik - Scha Alyahya
Selebriti Pilihan Kulit Majalah - Fasha Sandha
Model Pilihan Majalah - Tengku Azura
Selebriti Serba Boleh - Aznil Hj Nawawi
Selebriti Pencapaian Terbaik - Dato' Siti Nurhaliza
Selebriti Wanita Paling Bergaya - Fazura
Selebriti Lelaki Paling Bergaya - Awal Ashaari
Anugerah Stail EH! 2012 - Fazura


(^_^)v



You may also like

11 comments:

  1. wahhh..sakan dia noh ..haha...itu semua nampak tinggi dari tuan belog ..kah3

    ReplyDelete
  2. Auwwm meriah nyer artis kat Event nie ,.. Untung lah. Hihihih.

    ReplyDelete
  3. Perghhh... ramai giler amik gambar ngan retis tue....jeles la jugakkk.....hehehehe

    ReplyDelete
  4. Bestnya..sape artis yg kekwat tu?nk tau gak.hehe

    ReplyDelete
  5. @hazman fadzilhaha...yes!ade org jeles...haha... :P

    ReplyDelete
  6. @hananisi pasha sendat la kak, sape lagi...artis paling kekwat penah sye jumpa... ;)

    ReplyDelete
  7. untung r dpt amik gmbr ngan artis...

    ReplyDelete
  8. Google pya google jumpe entry ni... Samelah sy pun dapat pegi sini hari tu... Sangat enjoykan...

    ReplyDelete
  9. @sufian.ghaffar ohhh ye ke...mesti kita ade selisih bahu ke ape on that day kan.. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.