Buffered Earnings (BE) menjengah lagi!!!

14 Comments

tak ku sangka, cempedak jadi nangka...ehhh...

ingatkan BE dah tak mau nak jengah dah blog aku ni, rupanye ade lagi...hehehe...mekasih ye Nuffnang...


yang peliknya, time blog aku tak active dengan entry la BE nak datang, time active takde pun...hmmm...pelik bin ajaib...


think positive, maybe semua ni hanyalah kebetulan semata-mata...tiada kena mengena samada active atau tidak berblogging ni... :)

papepun, happy sebab ade BE...moga pasni dapat la BE dengan banyak lagi...

(^_^)v


You may also like

14 comments:

  1. Sekali masuk 3 ketul. Memang best kan :)

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  2. Hurmmm.... time ade BE nie kena rajin kasi UP trafik.... hehehehe

    ReplyDelete
  3. @Harizbest sgt...sbb slalu masuk seketul2 je..kali ni sampai 3...mmg senyum sampai telinga la... :D

    ReplyDelete
  4. @hazman fadzilkena berusaha lebih ni...kalo x, rugi je BE tu kan...

    ReplyDelete
  5. tahniah tahniah tahniah... teruskan usaha

    ReplyDelete
  6. wahhh.. syok tu .. macam mana nak dapat ni ha.. x pernah dapat lagi BE ni..

    ReplyDelete
  7. bestnye..
    mcm mn nk setting dr cpc ke cpm? awk buat setting mcm mn?

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.