Beli 1 Percuma 1 di The Manhattan Fish Market

6 Comments

Bermula 2 July sampai la 6 July, The Manhattan Fish Market (MFM) dengan berbesar hatinye, buat promosi untuk sesiapa yg LIKE FB The Manhattan Fish Market ni...


Buy 1 Free 1 untuk meal Feeesh 'n Cheeese pastu siap dapat soup of the day dan air...

boleh jimat RM30.70 tau...

korang cuma perlu tunjuk kat staff MFM mase nak order bukti yang korang dah like page FB guna smartphone...then akan terus dapat menu ni...


aku dah makan semalam...dan aku paling suka fries & cheese tu...sedap oooo...portion pun banyak...memang meal ni mengenyangkan lah...

so korang, gi la terjah...bukan selalu MFM nak buat promo camni kan...

Jangan lepaskan peluang ni selagi masih ada... :)


dan jangan lupa LIKE FB MFM tau...click kat SINI untuk ke page MFM...

selamat menjamu selera... 

(^_^)v



You may also like

6 comments:

  1. wahhh, besttt nye.. sodapp ehh

    ReplyDelete
  2. Wah dekat Ikano ade kan... Boleh terjah nih..

    ReplyDelete
  3. Tawaran yang menarikkkk....teringat BUTTERED PRAWN yang dibakar hidup-hidup depan mata.... heheehehe

    ReplyDelete
  4. @Nurul Akmal sye pun gi mkn kt ikano je..dkt ngan umah kita...hehehe

    ReplyDelete
  5. @hazman fadzil fuhhh...terangkat...*mood dh terliur...hehehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.