Tudung Bawal Dian Pelangi

9 Comments

ade yang kata style camni adalah style Dian Pelangi....

ade yang kata cam Najwa Latif...

tapi yang paling best, ade orang kata, style Tudung Tak Siap...

ape-ape je la namanye...janji ade gaya, mutu dan keunggulan...heeeeeee...


sejak dua menjak ni, aku suka plak pakai tudung bawal style camni...senang nak buat...nak siap pun tak makan masa...selesa pun iye jugak...



ade yang bertanye, camne nak buat style tudung camni...so since aku tak pandai sangat nak buat video tutorial...dan since ramai sangat dah buat video pasal ni...aku amik je la salah satu video yang aku suka...


aku belajar melalui video ni je...senang nak paham...sebab cara si elyzazaza ni ajar memang agak senang...tak merumitkan...ade 2 cara dia tunjuk dalam video ni...so boleh la korang tengok yang mane korang berkenan and cuba la buat tudung style camni...

oklah, itu saja yang nak dikongsikan dalam entry ni...selamat bergaya ye kengkawan sekalian...

(^_^)v



You may also like

9 comments:

  1. macam2 gaya ada kan.tapi yang penting aurat terjaga

    ReplyDelete
  2. cmelnye... nak belajar jugak la..... tq...

    ReplyDelete
  3. style baru skang ek.. cunnn :)

    ReplyDelete
  4. xpernah cuba pakai tudung camni. nk cuba lh nanti...

    ReplyDelete
  5. nice.. tp sy xberapa yakin diri nk pakai camtu ;)

    tuan tanah pakai sweet je ;)

    ReplyDelete
  6. salah satu fesyen tudung yang kid suka... :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.