Sambut TV3 28th Anniversary di Sri Pentas

4 Comments

akhirnya...dapat jugak update entry ni...walaupun agak lambat, tapi aku nak update jugak...hehee...

sape-sape yg baca blog aku minggu lepas, mesti perasan entry aku yg aku wish Happy Birthday to TV3...cam aku tulis dalam tu, petang tu kitaorang ade makan-makan kan...so entry ni aku cite skit la celebration kat opis... :)

tepat kul 4.50ptg...kitaorang semua turun untuk sambut birthday TV3...makan yg ade petang tu hanyalah sate yg sedap ngan air teh tarik n air mata kucing...memang petang tu perut kitaorg kenyang ngan sate je...boleh makan sebanyak mana yg nak sebab memang banyak giler sate di hidangkan petang tu...siap timun, nasi impit, semua ade la...complete...

actually aku nak cite panjang2 pun...takde la cite sangat pun...hehee...sebab petang tu memang pulun makan je...tak pikir benda lain dah...sanggup simpan perut tu semata-mata nak makan banyak-banyak petang tu...hahaha... :P

so korang layan gambar je la ye...

oppssss...sori, i pakai kamera phone je...so gambar tak la cantik sangat...sorry yeeee... :)


untuk event petang tu, siap ade pentas lagi...khas untuk sambutan TV3...


watak-watak kartun pun ade...boboiboy, yaya and lain-lain...tapi tak sempat plak nak amik gambar ngan mereka-meraka ni...sebab sate lagi mengujakan...hehe...


makan time la!!!!


opismate aku....



hadiah untuk staff...dapat t-shirt TV3 berwarna biru...cantikkkk....


tu la serba sedikit sambutan kat opis...meriah ngan staff...meriah dengan makanan...walaupun simple, tapi tetap best...

(^_^)v



You may also like

4 comments:

  1. hurm..mcm kenal nombor tu..nombor tu xbest laaaaa :P

    ReplyDelete
  2. nak tshrt selai.. hehehhee

    ReplyDelete
  3. Ade T SHIRT lebih tak ? Semalam ade burger KAW KAW yea masa malam launching EURO 2012....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.