Photoshoot di The Gardens Midvalley

14 Comments
photoshoot yg dibuat, konon-konon nak masuk satu contest ni...dari photoshoot aku sorang, terus jadi photoshoot tiga org...hehehe...

meh layan gambar meh...




picture kat atas ni semua keje LensaJiwa..dia yg edit bagi cantik camni...

tapi picture yg kat bawah ni, aku yg edit...hehehe...nampak sangat tak pandai edit...hahaha... :P




credit picture to LensaJiwa....

(^_^)v



You may also like

14 comments:

  1. gambar second last terbaik!!! hehehee

    ReplyDelete
  2. @KiD gambar favorite tu...tu yg buh kat sini...hehe...comel kan...kihkihkih... :D

    ReplyDelete
  3. tunggu laa pas ni ade org 'merisik' korang pas ni jadik model tudung...hehehe..

    ReplyDelete
  4. gmbar look like natural . pandai lensajiwa tu edit ^_^

    ReplyDelete
  5. @AlyzaFisol mesti laaa.. terangkat kaki macam kembar lak.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Riak muka yang amat cute... ada bakat la ....dah boleh buat COVER MAJALAH dah nie

    ReplyDelete
  7. @KiD haha...tu adalah aksi tak dirancang...bile tgk blk, br prasan buat aksi lbh kurang same...hehehe...

    ReplyDelete
  8. @Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) hehehe...ade ke org nk 'merisik' kitaorang...kitaorg ni biase2 je... :D

    ReplyDelete
  9. @Miss Nieyna LensaJiwa mmg sgt pndai edit mengedit...sye je yg x pndai...hehehe... :D

    ReplyDelete
  10. @Nurul Akmal credit to LensaJiwa yg pndai mengedit...hehe..sye lgsg x pndai bab2 ni.. :D

    ReplyDelete
  11. @hazman fadzil wow!!cover majalah?tinggi sangat tu...hehehe...kitaorg ni biase2 je..ni pun sekadar suka2 je.. :D

    ReplyDelete
  12. erk....saya x pandai..biasa2 saja...

    ReplyDelete
  13. Niza dh kembang setaman....wokeh..sapa nk amik niza sbg model bleh contact sy selaku PA Niza & Jep :P

    ReplyDelete

Powered by Blogger.