Grilled Mix Seafood di Fullhouse Lifestyle Store & Cafe

14 Comments

Fullhouse Lifestyle Store & Cafe adalah salah satu tempat makan western kegemaran aku....


price yg agak affordable...makanan yg sedap dan tak penah mengecewakan...suasana makan yg best...kalo nk feeling-feeling romantik boleh la ke sini...memang sangat cozy..

menu wajib aku kalo dah ke sini, tak lain tak bukan, Grilled Mix Seafood la...sedap sebab makan dengan orange sauce yg yummy...dan Peppermint + Chocolate Topped With Chocolate Syrup...tapi aritu aku gi makan, aku tak order air ni, aku tukar order air lain plak...konon-konon sesaje nak try air minum lain... :)

Oyster Mornay

Grilled Mix Seafood

Wok-Sear Chicken Chop

Ice Korean Citron Tea

air minum yg aku order ni memang tak leh nak terima dek tekak sangat...mungkin tak kena ngan taste aku kot...hehehe...nyesal tak order air minum favorite aku...huhuhuhuh....

Wearing ThePoplook Collection

ni adalah restoran Fullhouse kat Sunway Pyramid...kalo nak ikutkan Fullhouse ni ade 5 tempat....aku penah pegi yg kat Jalan Yap Kwan Seng, Sunway Pyramid and Sunway Giza...lagi 2 tempat kat Nie Ze Xui @ Ara Damansara and SS2 Mall...

pas makan kenyang kat sini, korang boleh la shopping plak kat restoran ni...barang-barang yg dijual semuanye menarik...sape yg minat ala-ala english style, mesti suka...aku yg duduk makan dalam tu pun, mata melilau je tengok keliling restoran tu yg ade benda menarik...terasa nak membeli, tapi tak beli pun...hehehe...buat cuci mata jeeee...

yg pasti, aku nak ke sini lagi, sebab mase menaip ni pun, aku duk terbayang Grilled Mix Seafood yg sedap tu....nyum nyum...hehehe....

(^_^)v



You may also like

14 comments:

  1. tringin nk try makan tmpt2 mcm ni :)

    ReplyDelete
  2. Terliuq , tak pernah try sebab ada kawan kata tak best :P . Acamne tuee

    ReplyDelete
  3. Wow sedapnyaaaaaaa, tak pernah try lagi sini tapi selalu aje lalu lalang depan restoran ni kekeke

    ReplyDelete
  4. waaahhh... makan tempat hebat2

    ReplyDelete
  5. Adesss.... rasanya NONA ade buat coverage kat sini... anyway chicken chop tu cantik la food presentatinnya...

    ReplyDelete
  6. @Syakir Rahman nnt try la makan...sekali sekala gi makan tempat camni, best pe.. :)

    ReplyDelete
  7. @YaNa Yassin tak kena taste kawan yana kot...sye ok je...best je mknan dia.. :)

    ReplyDelete
  8. @sarah mohamad nnt dh lalu lg, singgah makan plak tau.. :D

    ReplyDelete
  9. @KiD sekali sekala, dua kali dua kala...hehehe

    ReplyDelete
  10. @hazman fadzil ye ke...tak penah prasan plak dlm NONA... :D

    chicken tu bkn takat presentation cantik, sedap jugak bile makan.. :D

    ReplyDelete
  11. walawehhh..bestnye!

    nk p try..tp tak p..p..lg.hehehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.