Qi Razali bercinta dengan Gadis E

17 Comments

korang tau tak, Qi Razali kini bercinta dengan gadis yg namanye bermula dengan huruf E?


haaaaaa...

dia bukan bercinta dalam dunia realiti dengan gadis E, tapi hanyalah dalam lakonan, untuk cerita Friday, I'm In Love...


dalam dunia realiti, dia masih bercinta ngan Yuna la...diaorang kan sweet couple, suka aku tengok deme berdua ni...masing-masing sempoi je..memang sesuai berdua diaorang ni... :)


Qi Razali dalam Friday, I'm In Love ni, dia berlakon as Awang yg kata by kengkawannya (Ana lakonan Bella Dally, Nisha lakonan Nellydia Senrose, Pitt lakonan Zoey Rahman, Jo lakonan Aiman Mentor dan Hansem lakonan Ryzal Jaafar), si Awang ni terkena sumpahan bile bab percintaan...akan jatuh cinta dengan gadis pada hari jumaat, dan akan putus sebelum datangnye jumaat yg seterusnya...yg lagi menariknye, dia mula jatuh cinta dengan gadis start huruf A, pastu putus, gadis B plak, pastu C dan seterusnya...kalo ikutkan untuk minggu ni a.k.a episode ke 5, mungkin dia akan berjumpa dan bercinta ngan gadis E...tapi nak tau betoi ke idak, kena la tengok citenya malam ni kat TV9...kul 8.30 tau...

so far, aku suka tengok cite ni...tak berat, sempoi...best untuk rehatkan otak..tak payah nak pikir-pikir, stress ke hape...enjoy je...kalo tak dapat tengok time malam, konpem esok harinya aku tengok kat Tonton..rasa tak best plak bile miss cerita ni kan...

so jom malam ni kita date depan tv kul 8.30...

kalo rasa nak borak-borak sambil tengok, boleh la kita borak kat twitter yee...follow me @AlyzaFisol...

ok, see u tonite!!! (^_^)v



You may also like

17 comments:

  1. Singgah sini...


    Update dah!!
    jom baca entry nih.. Jom la.. Jom laa..


    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/05/practice-makes-perfect.html

    ReplyDelete
  2. ALaaaaa.. yer yer je.. ingatkan dia dah putus cinta ngan Yuna.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. haha..ingat dia putus ngan yuna... terkejut saya..hihi..

    ReplyDelete
  4. Terkejut! takpe.. dia setia dgn yuna tuuu. hihi

    ReplyDelete
  5. @Muhamad Azam InsyaAllah akan menyinggah ke sana nnt... :)

    ReplyDelete
  6. @Nurul Akmal hahaha....mane ade la..diaorang kan still together2, masih bahagia lg tau...ni cara nk promote cite..hehe...

    ReplyDelete
  7. @Huzniey Saad yessss...dia masih setia ngan Yuna...lovely couple gitu...

    ReplyDelete
  8. @[sutera kasih] kan..tu yg buat best tgk tu...x bosan... :)

    ReplyDelete
  9. owwhhh.. dalam cerita jugak laaa nih

    ReplyDelete
  10. masih rindukan si QI nie jadi pengacara JJCM balik ...huhuhu...bosan tengok si IQBAL DAN SHIRA tu...hahahahaha

    ReplyDelete
  11. terkeezzut sbb dia kan bercinta dengan yuna..rupanya dalam drama ajer ek

    ReplyDelete
  12. @KiD yezzzaaaaa...dalam cite jeee..

    ReplyDelete
  13. @hazman fadzil me too..suka tgk Qi makan, bersungguh...yg baru ni bnyk control2 la...x best lgsg...

    ReplyDelete
  14. @kak ina kl kak, mereka masih bercinta lagi...hehehe... :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.