Only in Malaysia : Insurans khas utk kemaluan anda

15 Comments

aku tak pasti la billboard ni kat area mane...tapi...cam tak kena dengan perkataan tu...cer korang tengok...


hahahahhaa...

adakah dia translate dari ayat "Insuring your progress" ke melayu, jadi melindungi kemaluan anda...hmmm...kena tanye orang yang buat iklan ni la...

(^_^)v



You may also like

15 comments:

  1. hahhahahaahaa... malu i.. keh keh kleh... gelak besar!

    ReplyDelete
  2. pakat ramai2 buat post ni kat sume blogger agak2 kene saman tak..

    ReplyDelete
  3. Hahahah salam kot ayat ni.. Memalukan kot..

    ReplyDelete
  4. hahahaha...adoiyai.pe la jadi ni.tak pernah lak tau ada insurans tu. :P

    ReplyDelete
  5. dear...mintak kidnap ye..hihihi...funneh!

    ReplyDelete
  6. @KiD hahaha...sye gelak guling2... :P

    ReplyDelete
  7. @Hazey bile reramai buat, ssh kot diaorang nk saman...hehe...diaorang ptt perbetulkan board tu... :D

    ReplyDelete
  8. @Nurul Akmal tu la pasal, sangat memalukan...hahhaha...

    ReplyDelete
  9. @aReLaN hahahha...1st insurans kot yg buat cenggini... :P

    ReplyDelete
  10. @eiffa akmal sila sila...no hal nk kidnap... :D

    ReplyDelete
  11. ok, memang tgh gelak ni!! hahahaha.. kalo melindungi tetttt tu, sendiri kena lindungi la. mana mau pakai insurans. adeiii.. lawak.lawak.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.