Only In Malaysia : Akibat Wang Hantaran

14 Comments

Nak kawin punya pasal...sanggup jual moto kesayangan...


tapi yang paling best, cuba korang baca explanation dia...


ayat dalam paragraph last tu yg buat nak tergelak...hahahahhaa...

 aduhai, ade jugak orang yg camni kan...

macam-macam...hahaha... (^_^)v



You may also like

14 comments:

  1. pheh ini namanya perngorbanan ! hahaa

    ReplyDelete
  2. mmg lawak pun ayat akhir 2.. kelaokor.. www.redlomo.com :)

    ReplyDelete
  3. huhu...pernah jugak ada jumpa sebab nak kahwin macam ni..tapi ayat tak sekelakar ni la..

    ReplyDelete
  4. haha..kalau bakal bapak mertua dia terbaca ni apa akan jadi??? :D

    ReplyDelete
  5. wahahaha.. sayang bakal isteri punye pasal. ape pun xpe.. hihihi

    ReplyDelete
  6. hihi.... itu lh. nak kawin punya pasal sanggup korbankan motor kesayangan. power of love! :D

    ReplyDelete
  7. hahahaha...memang lawak la baca ayat bawah tu.aiyooo...pengorbanan nak kawen tu

    ReplyDelete
  8. hahaha.. ok, baru perasan entri blog ni byk kelako. den raso la, mamat ni kemain baguih la. pasal nyo, gigih berusaha nak kat awek dio. kan? tapi memang den golak ni ha!

    ReplyDelete
  9. memang macam2x ragam orang yang jual barang kat mudah.my nie... khehehehe

    ReplyDelete
  10. mmg terbaek arr dia nie......

    ReplyDelete
  11. aduh..tak ikhlasnya..belum kawin dah makin hamun bapak mertua..hahahahahhaha...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.