Mejar Dr Faiz, Selebriti Pertama Tersingkir dari Masterchef

11 Comments

alahai...selebriti hensem dah terkeluar la...

ingatkan selebriti AA yg akan kuar..tapi nak wat camne, name pun pertandingan kan...ade yg kekal n ade yg terkeluar...tak dapat la dia nak menang untuk badan amal yg diwakilkan nya... :(

Gambar dari FB Masterchef

anyway, aku suka tengok Selebriti Masterchef ni...best...tengok kerenah retis-retis bile memasak...n tak sangka, boleh tahan jugak deme ni memasak...sape kata retis tak pandai masak, taaaraaaa...mereka membuktikan yg mereka boleh memasak tau....

wish all the best ye untuk selebriti-selebriti Masterchef Malaysia...harap korang boleh la menang untuk badan amal masing-masing... 

last but not least, congrats tomok on your newborn baby...comey!!!

Gambar dari Twitter Tomok...

(^_^)v



You may also like

11 comments:

  1. RASANYA..... maybe AA tu akan kekal lama skit sebab nak kasi sonok orang tengok MASTERCHEF CELEBRITY tu kan.... haisshh

    ReplyDelete
  2. X pernah tgk..

    Alaaa comelnyer anak Tomok..

    ReplyDelete
  3. sedih Dr. Faiz keluar.
    nak azwan ali keluar..

    http://sitiatikah.com

    ReplyDelete
  4. harap azwan ali yg keluar lepas ni. he he

    ReplyDelete
  5. Apa2pun dah kira berjaya dah Mejar Dr. Faiz ada dalam MCSM12 :)

    ReplyDelete
  6. alaa...sedihnya mejar dr faiz dah tersingkir

    ReplyDelete
  7. @hazman fadzil tu la...taktik nak naikkan rating...haishhh..

    ReplyDelete
  8. @Nurul Akmal dah la comel...name pun sedap... :)

    ReplyDelete
  9. @tyka btoi...nak AA kuar...menyampah la ngan dia tu...

    ReplyDelete
  10. @Izzuddin Fauzi berjaya dari x reti masak sgt, jadi bleh masak dgn jayanye... :D

    ReplyDelete
  11. @Liza Razak sedih sbb ilang dh ensem sorang dlm masterchef... :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.