Kuasa Mekap pada Perempuan

6 Comments

Kuasa mekap pada perempuan....

korang setuju tak????


anyway, aku suka sangat ayat ni...sebab ia mengambarkan aku jugak....bile bermekap, aku bertambah yakin dari tidak bermekap...rasa lagi presentable dan more confident....serius tak tipu, aku tak suka kuar umah tanpa mekap...rasa tak lengkap nye diri ini...rasa selebet je...tak nak mekap lebih-lebih, takat letak bedak pun kira mekap jugak kan....tak perlu la nak mekap tebal-tebal, light pun kira mekap jugak...

*pesanan : tak perlulah nak mekap sampai orang tak kenal diri kau, mekap sekadar untuk memberi keyakinan tu adalah lebih baik dari merubah paras muka menjadi orang lain...

(^_^)v



You may also like

6 comments:

  1. mekap biar berpada kan.jangan sampai tebal seinci dahla.huhuh

    ReplyDelete
  2. hai alyza ..jgn lupa follow blog SP .. :D

    ReplyDelete
  3. @aReLaN btoi2..mekap pun, agak2 la...jgn la smp jadi opera cina plak kan... :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.