Contest : Cuba Teka

15 Comments


Di hari Isnin ni, di kala korang semua dilanda Monday Blues termasuk la aku...ape kata jom kita main teka-teka nak???



cer korang teka...apekah benda yg dimaksudkan...

"SQUARE SQUARE PUFF"


*clue : sejenis makanan bukan curry puff


*Updated as at 2.56pm :- Makanan ni boleh dapat kat restoran buffet steamboat...

haaaa...pikir jangan tak pikir...sape dapat jawab, aku kasi cash RM10...

tinggalkan jawapan korang kat komen je yeee...

contest ni aku buat start hari ini (28 May 2012) sampai la Jumaat ni (1 Jun 2012, jam 12 tengah malam)...tapi kalo ade sape-sape yg dapat jawab sebelum tarikh tutup, aku akan tutup contest ni...kiranya once ade pemenang, aku close terus contest ni walaupun sebelum sampai jumaat...

ajak la kengkawan main teka-teka skali ye...

selamat mencuba...

(^_^)v



You may also like

15 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. karipap lah tu..tak pon samosa..:)

    ReplyDelete
  3. Domino's Square Puff Pizza

    Peace ^_^

    ReplyDelete
  4. Jwpn dia biskut petak petak ataupun biskut jagung petak yg ada gula atau yg xda gula :p

    ReplyDelete
  5. Domino’s Square Puff Pizza

    ReplyDelete
  6. bleh dapat mknan ni kat kedai mana cik puan niza :P

    ReplyDelete

Powered by Blogger.