Bola Gergasi Hempap Sri Pentas

9 Comments

setelah berhari-hari tertanye-tanye dengan notis ni dalam lif kat opis...


akhirnya arini dah tau ape ke bendanya...

ade bola gergasi di Sri Pentas rupanye sempena Euro 2012...


kat opis siap pasang fire drill lagi...ingatkan ade kebakaran...aku dengan gaya kurang percaya ade kebakaran, turun jugak la ke lobby, walhal kalo ikut plan, ade kebakaran, kena keluar dari kawasan opis, tapi tak pikir plak mase turun tadi kan, main turun je..tu pun siap ade hati nak guna lif...tapi last-last, aku turun tangga gak la, sebab time tu hanya pikir, kalo kebakaran, mane leh turun guna lif...hehehe...sempat lagi pikir yg tu je...sesampai di lobby, baru la tau, fire drill dipasang sebab nak semua staff turun and ia adalah sebahagian gimic utk introduce bola besar ni dan official launch tengahari tadi to all MPB staff...

so sape nak tengok bola besar ni, boleh la tengok bile lalu LDP nanti yee...

lastly, jangan lupa saksikan Euro 2012 di TV3...

(^_^)v



You may also like

9 comments:

  1. nak bola tu sebijik!! nak nakkkk.. =)

    ReplyDelete
  2. dah tak lame euro nnt.. tuan punye blog support team mane? hehe

    ReplyDelete
  3. bola tersangkut kat sri pentas.haha..
    apa apa pun jom tengok euro 2012 bulan depan

    ReplyDelete
  4. gimik yang best. buat firedrill. semua turun..
    ada bola tersangkut kat sri pentas.haha..

    ReplyDelete
  5. @KiD mai amik kat sri pentas...bawak lori tau...besar sgt ni, x muat dlm kete... :)

    ReplyDelete
  6. @MéuzAngelo™ XXIII alaaaa...tuan pny blog tak layan bola sgt...so xtau nk sokong team mane... :)

    ReplyDelete
  7. @wandisini tengok, jangan tak tengok tau... :D

    ReplyDelete
  8. @wandisini hahaha...gimik yg menjadi...semua bleh trun ke lobby... :D

    ReplyDelete
  9. Alaaa.... nak goodies TV3 sempena EURO 2012 nie.. mesti ada kannn

    ReplyDelete

Powered by Blogger.