10 May, Hari Terakhir AlyzaFisol.com Giveaway

3 Comments

wahhhhh...sekejap je dah 10hb May....

jam 12 tengah malam ni, berakhir la GA pertama yang aku anjurkan...

bagi sesiapa yang belum join lagi GA ni, masih sempat lagi nak join...klik je banner kat bawah ni untuk tau syarat-syarat penyertaan....don wori, tak susah pun...senang ya amat... :)


papepun, ku bersyukur sangat, tak sangka mendapat sambutan dan tak seperti yang dijangkakan...terima kasih banyak-banyak pada yang join...korang tunggu keputusan nye nanti ye...

insyaAllah, in future, aku akan buat GA lagi..cam best je buat GA ni...dapat ramai kawan...i like..hehehe...so korang tunggu la nanti aku announce next GA...bukan dalam masa terdekat ye yg pastinya...tunggguuuuuu....

(^_^)v



You may also like

3 comments:

  1. hehehe.. sekejap je.. xsabar lak asenye nak tunggu pengumuman pemenangnye.. @_@

    ReplyDelete
  2. tak sabar menanti keputusan dia.huhuh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.